loverosa napisał(a):Cieszę się na tą relację,dzisiaj obleciał mnie strach czytając wątek o zepsutych autach w drodze do Chorwacji,nasze ma 10 lat,ale widzę,że Wasze autko jeszcze starsze,więc jest nadzieja,że dojedziemy na kołach
Pozdrawiam
gosiak.k napisał(a):Tak dawno nie byłam na forum, dziś zaglądam i proszę ... Vidalici. Cieszę się, że apartament się spodobał i z wielką przyjemnością pooglądam stare kąty, tym bardziej, że w tym roku nie odwiedzę Chorwacji. ( A w Vidalici by lam dwa razy:)
pozdrawiam i czekam na dalsze wpisy
Gośka
Kasia i Krzyś napisał(a):w zeszłym roku był u nas Pag (jeszcze przed "porą deszczową"), w tym Pelješac (wychodzi na to, że będziemy tam w tym samym terminie - meldujemy się 04.07. i trzymamy kciuki za dobrą pogodę)
popatrzę więc co tam po drugiej stronie paškiego zaljevu się działo
bydz napisał(a):gosiak.k napisał(a):Tak dawno nie byłam na forum, dziś zaglądam i proszę ... Vidalici. Cieszę się, że apartament się spodobał i z wielką przyjemnością pooglądam stare kąty, tym bardziej, że w tym roku nie odwiedzę Chorwacji. ( A w Vidalici by lam dwa razy:)
pozdrawiam i czekam na dalsze wpisy
Gośka
Gosia wielkie dzięki za namiar Władimir i Dubravka bardzo mili a apartament w tej cenie bardzo fajny! I dobre Wino mają
Wiesz, zawsze byłem na stałym lądzie, ale teraz będę płynął tym samym promem co Ty. Jak to jest z biletami, kupujemy w jakiejś budzie czy przy wjeździe na prom? Jak to jest, bo czeka mnie pierwszy raz promem i nie wiem czy mam z kilometrowej kolejki dawać z buta do jakiejś budy biletowej czy przy wjeździe opłacę??bydz napisał(a):Po zjechaniu z promu...
Powrót do Nasze relacje z podróży