anakin napisał(a):thebill napisał(a):Zanim przejdziecie do zdjęć jedna rada - Nie kupujcie biletu wstępu!!!!!!!!!
Bilety są dość drogie - jakieś 220 zł + parking dla 2+2.
Zwiedzać można od przodu (płacąc za wejście) albo od tyłu 9za darmo). Ponieważ ludzi było bardzo dużo to i tak kazali nam iść zwiedzać trasą od tyłu. Bilet dopiero było trzeba pokazać wsiadając na statek (mocno powiedziane bo to tylko skromna łajba). Jeśli się nie chce płynąć tylko zwiedzić można to zrobić za free a parkując na parkingu 1 nawet za postój nie trzeba płacić.
A po wejściu do Parku można zwinąć Niemcom kilka aparatów fotograficznych.
Pan sprzedający ciastka często wychodzi do kibla zostawiając niezamkniętą budę,więc nażreć się też można za darmo.
Szkoda,że "pociąg" jest elektryczny,bo można by ociupinkę paliwa pociągnąć z baku.
Aaaaaaaa....jeszcze jedno.
Ludzie pod Velkim Slapem ciągle patrzą w górę na wodospad,więc można im profilaktycznie po kieszeniach przelecieć.
Reasumując.
Warto.
thebill napisał(a):Park Narodowy Jezior Plitwickich
http://pl.wikipedia.org/wiki/Park_Narod ... litwickich
W drugim dniu podróży zwiedzamy Plitwickie Jeziora. Przepiękna miejsce warte zobaczenia.
Zanim przejdziecie do zdjęć jedna rada - Nie kupujcie biletu wstępu!!!!!!!!!
Bilety są dość drogie - jakieś 220 zł + parking dla 2+2.
Zwiedzać można od przodu (płacąc za wejście) albo od tyłu 9za darmo). Ponieważ ludzi było bardzo dużo to i tak kazali nam iść zwiedzać trasą od tyłu. Bilet dopiero było trzeba pokazać wsiadając na statek (mocno powiedziane bo to tylko skromna łajba). Jeśli się nie chce płynąć tylko zwiedzić można to zrobić za free
thebill napisał(a): w takim Tatrzańskim Parku bilet kosztuje ok. 5 zł. i o szlaki o wiele lepiej dbają,
ewalla napisał(a):Bardzo przydatne informacje!
Mozna prosic jeszcze o opis plaż??
thebill napisał(a):do miasta Senj gdzie zobaczymy przepiękny zamek ...
Fatamorgana napisał(a):Chyba po raz pierwszy piszesz o wakacjach, ale jak to czytam, to mam wrażenie, że założyłeś, że tu jeszcze nikt nie był na Pagu a tymczasem była liczna grupa, więc te wszystkie powtarzane rady i opisy już nic nowego nie wnoszą
spellkast napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Chyba po raz pierwszy piszesz o wakacjach, ale jak to czytam, to mam wrażenie, że założyłeś, że tu jeszcze nikt nie był na Pagu a tymczasem była liczna grupa, więc te wszystkie powtarzane rady i opisy już nic nowego nie wnoszą
I jak tu teraz napisać relację z podróży po takim komentarzu. Czyli zakładasz, że jeżeli nie było sensacji lub super nowości, to nie warto pisać. Jeżeli chcesz sensacji to kup sobie tabloida w kiosku. IMHO relacja thebill była fajna i przyjemnie mi się ją czytało, pomimo że byłem już na Pagu. W końcu forum nie musi być wyłącznie dla poszukiwaczy przygód i niecodziennych atrakcji. Założę się że thebill już nie gości na tym forum po takim przyjęciu
damian_zieba napisał(a):Świetna przydatna relacja, my wybieramy się tam 1 września więc informacje się nam przydadzą.
Tylko z tym niepłaceniem, ja to bym się czuł niepewnie,
Parking bezpłatny jest pod pierwszym wejściem?
Powrót do Nasze relacje z podróży