Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pag

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kawszyn
Pag

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kawszyn » 03.07.2002 19:41

Czy moze ktos mi powiedziec czy woda na Pagu jest czysciutka jak na innych wyspach w Chorwacji? Bo gdy zobaczylem zdjecia w internecie wody w Pagu to sie przerazilem :?
PAWEL11
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) PAWEL11 » 04.07.2002 12:31

PODOBNO TAK - nie mam pewności ponieważ też dopiero jadę tam po raz pierwszy , ale kilku znajomych już było - wrażenia OK . Poszukaj na forum ktoś zamieścił zdjęcia z Pagu - mnie osobiście woda wydaje sie fantastico !!!
pa
bonaso
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonaso » 05.07.2002 20:37

Moja subiektywna opinia jest taka, że zarówno woda w okolicach miasteczka Pag jak i Novalji (główne centra turystyczne na Pagu) pozostawia wiele do życzenia. Warto pojechać kilka kilometrów za miasteczko i wyszukać ładną zatoczkę. W takich miejscach jest woda kryształ :o

Ja mam taką jedną ulubioną zatoczkę:
http://www.icpnet.pl/~bonaso/croatia/15.jpg :D
dico

Nieprzeczytany postnapisał(a) dico » 12.08.2002 14:32

Nie ma problemu, w czerwcu byłem na wyspie Pag - woda czysta jak kryształ. Gorąco polecam
    iza
    Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iza » 12.08.2002 16:32

Kawszyn napisał(a):Czy moze ktos mi powiedziec czy woda na Pagu jest czysciutka jak na innych wyspach w Chorwacji? Bo gdy zobaczylem zdjecia w internecie wody w Pagu to sie przerazilem :?

Bylam w Pagu pod koniec lipca, woda czysciutka tak wiec nie ma problemu :)
    dico

Nieprzeczytany postnapisał(a) dico » 13.08.2002 14:22

Przecież mówiłem (czyt. napisałem) kobieto małej wiary

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
    Chorwacja Online
    [ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone