Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PAG

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tadziorek
Odkrywca
PAG

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tadziorek » 24.06.2013 11:49

Witam
Siedzę na balkonie w miejscowości Pag, grzmi błyskawice i trochę pada, więc z braku lepszego zajęcia na dziś postanowiłem coś "nabazgrać" o pobycie tutaj. Od paru lat korzystam-y z forum jak dotąd nie opisywałem żadnej z podróży, ale Pag to co innego wzbudza całkowicie różne wrażenia i sprzeczne zdanie nawet w mojej rodzinie, więc w najgorszym przypadku będzie "1001 zdjęć" tego co wszyscy już fotografowali. Czytaliśmy pilnie wpisy o Pagu te z działu miłośników i nie miłośników i z pełną premedytacją postanowiłem tu przyjechać i sam zobaczyć. Będziemy tu jeszcze parę dni, więc Pozdrowienia z "kupy kamoli" lub jak kto woli "księżycowej wyspy".
Niektóre opisy mogą się wydać trochę schizofreniczne, ale takie chyba są nasze wspólne wrażenia. A moja druga połowa odkąd nauczyła się pisać posty nie waha się tej umiejętności użyć.
Załączniki:
P1070778.JPG
W okolicach miejscowości jest sporo zieleni i niema się wrażenia "księżycowości"
P1070781.JPG
P1070858.JPG
Ale z drugiej strony...
DSCF0001 (3).jpg
Jest druga połowa czerwca a tu puściutko (i dobrze) ale to chwilowe
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2013 11:55

Tadziorek napisał(a):Witam
. A moja druga połowa odkąd nauczyła się pisać posty nie waha się tej umiejętności użyć.

Będzie to jakoś widoczne kiedy post drugiej połowy :?: :oczko_usmiech:
Tadziorek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tadziorek » 24.06.2013 12:25

Ja raczej na tak Ona na nie (tak z natury) :lol: ja bym tego nie rozdzielał to dwie połowy całości (Dr. Jekyll & Mrs. Hyde) ale możemy to jakoś oznaczyć będzię wiadomo.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 24.06.2013 12:40

Tadziorek napisał(a):Niektóre opisy mogą się wydać trochę schizofreniczne

Jak to z Pagu. 8)
kacper-mb
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kacper-mb » 24.06.2013 12:54

Witam

Czekam na relację z wakacji. Z miłą chęcią poznam uroki tych miejsc, może kiedyś się tam udam. Widoki zapowiadają, że jest pięknie ale jak cała Chorwacja.
kit
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kit » 24.06.2013 13:13

Tadziorek napisał(a):, więc Pozdrowienia z "kupy kamoli" lub jak kto woli "księżycowej wyspy".

chyba dlatego tam jeszcze nie dotarłem :)

ale z chęcią poczytam, pozdrawiam :papa:
Dracro
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dracro » 24.06.2013 13:18

A teraz kolej na pięćdziesiąt wpisów listy obecności, tak aby przysłemu czytelnikowi nie było nudno jak będzie chciał poczytać relację. ;P
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 24.06.2013 13:43

...to i ja podglądnę tę relację...

8O :papa:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 24.06.2013 13:48

Dracro napisał(a):A teraz kolej na pięćdziesiąt wpisów listy obecności, tak aby przysłemu czytelnikowi nie było nudno jak będzie chciał poczytać relację. ;P

i przy okazji posta można sobie pyknąć ... ;)
MMucha
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MMucha » 24.06.2013 13:52

ja sie dosiadam,
mój wyjazd już za miesiąc, a ja nadal się zastanawiam, czy nie pojechać na PAG. Zdecydowanie przekonuja mnie plaże, jednak w zasadzie brak weneckiej zabudowy budzi moje wątpliwości... a nie ukrywam, że też mi na tym zależy.
Chętnie poczytam jakie są Twoje odczucia.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 24.06.2013 14:23

Bea.ta napisał(a):
Dracro napisał(a):A teraz kolej na pięćdziesiąt wpisów listy obecności, tak aby przysłemu czytelnikowi nie było nudno jak będzie chciał poczytać relację. ;P

No to sobie też posta pyknę, a co mi tam. :hut:
W lipcu będę na Pagu osobiście, to sprawdzę, czy autor prawdę pisał :oczko_usmiech:

Pozdrawiam :D
Tadziorek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tadziorek » 24.06.2013 14:28

Oj ale się narobiło krótka chwila i tyle odpowiedzi, wybaczcie że powitam was wszystkich razem, obecnych i przyszłych "czytaczy" i za to wybaczcie jeśli urażę czyjeś oko niedoskonałym stylem czy fotką. :oops:

No ale my tu gadu gadu a pogoda się zmieniła diametralnie, małżonka się niecierpliwi czas na spełnianie urlopowych obowiązków.
Fotki się konwertują wieczorem będzie co wstawiać.
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 24.06.2013 14:34

Bea.ta napisał(a):

Też se pyknę, a co? :oczko_usmiech:
... zwłaszcza, że mam wieeelki Pagu niedosyt :evil:
madzia828
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia828 » 24.06.2013 15:00

to dołączam i ja :mrgreen: my będziemy na Pagu w sierpniu :wink:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 24.06.2013 15:13

Anai napisał(a):... zwłaszcza, że mam wieeelki Pagu niedosyt :evil:

Już wróciłaś, Ann? No i jak tam Twój Pag? :D
Następna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone