horror napisał(a):Faktycznie zróżnicowany krajobraz. Ja bedę na pagu od 17 lipca. Licze na pogodę, chciałabym zobaczyć wszystkie możliwe odcienie tej wyspy.
A gdzie będziesz stacjonować?
razpol napisał(a):Zielony Pag.. Przyznam, że nie byłem w tych rejonach więc dobrze chociaż obejrzeć zdjęcia..
horror napisał(a): Najbardziej ciekawi mnie plaża Zrce
EithelAmarth napisał(a):Jak ktoś nie chce ugryzień komarów, to można mnie zabrać ze sobą na wakacje - gwarantuję, że poza mną nikogo nie ugryzą Działam lepiej niż OFF
eagler napisał(a):EithelAmarth napisał(a):Jak ktoś nie chce ugryzień komarów, to można mnie zabrać ze sobą na wakacje - gwarantuję, że poza mną nikogo nie ugryzą Działam lepiej niż OFF
Spoko zabieram Cię ze sobą bo niestety mam ten sam problem nikogo nie gryzą tylko mnie musimy sprawdzić kto ma lepsze działanie
ziutt napisał(a):Witam
Mam pytanie do Pagowiczów śledzących ten temat.
Pag jest jednym z miejsc docelowych w tegorocznym wyjeździe do Chorwacji.Poprzednio był Murter i Solta.
Jedziemy w 6-8 osób od 28 lipca do 7/8 sierpnia.Czy na miejscu da się jeszcze wynająć jakiś w miarę dobre lokum?
Pozdrawiam ziutt
kamil1929 napisał(a):ziutt napisał(a):Witam
Mam pytanie do Pagowiczów śledzących ten temat.
Pag jest jednym z miejsc docelowych w tegorocznym wyjeździe do Chorwacji.Poprzednio był Murter i Solta.
Jedziemy w 6-8 osób od 28 lipca do 7/8 sierpnia.Czy na miejscu da się jeszcze wynająć jakiś w miarę dobre lokum?
Pozdrawiam ziutt
Jutro bede na Pagu,i napisze czy jest coś wolnego.