napisał(a) MRK » 31.08.2013 00:21
anakin napisał(a):Ty nie jesteś normalny.
Pasujesz tam jak ulał.
Przepraszam bardzo, ale właśnie wczoraj miałem robione różne badania, łącznie z psychotechnicznymi i, poza przypadkiem małej sprzeczki z osobą przeprowadzajaca psychotesty, odnośnie tego, że wg Niej brakujacy element w pewnej ukladance to ten wskazany przez Nią, co argumentowala "to logiczne", a co wg mnie w ogóle nie było logiczne...to papier dostałem, Iż jestem zdrowy:-).
Kenik napisał(a):Maruś, czy Ty wszędzie widzisz Lady_MB ?
Kenik, podobniez odstaje troszkę od normy społecznej, jesli chodzi o światopogląd, zachowanie itd...ale zaczynam nie ogarniac:-). Jaka Lady MB? Skąd te inicjaly? Znowu jestem w kropce po Twoim poście? Proszę jaśniej:-)
Anai napisał(a):Podziel się tym towarem, albo chociaż namiar na dilera podrzuć
Anai, no wiesz? Każdy, kto tam był, zna tą historię, jednakże każdy się bał ją opowiedzieć... To najprawdziwsza prawda, a nie żadne "dragi"
Anai napisał(a): ... a tak na serio, jeśli do tej pory nie byłam pewna, tak teraz mnie przekonałeś
Choćby uj na uju, choćby skały srały - ja muszę tam pojechać
Popelnisz straszliwy błąd. Ja nie pisałem, aby zachęcać. Ja ostrzegam. To jeszcze nic... Jeszcze przyjdzie czas na gorsze rzeczy... Sam się dziwię, że w ogóle to piszę..., że mogę pisać...że żyje...
Czy wiesz, że w większości te dzieci, to były dziewczynki... Elizabeth palala nienawiścią do kobiet, dziewczynek...a Ty chcesz tam jechać... Ze Beata przeżyła, to jestem w szoku...
Kolejna część będzie cholernie długa...i nie stanie się to zbyt szybko... Za duża trauma w kolejny dzień nastąpiła. .. Myśli nie potrafię zebrać... Wspomnienia przerażają... Widoki szczątków ludzi.. . Ech....