mama_Kapiszonka napisał(a):MRK napisał(a):rezerwacja
Ooooo, jakiś Ty miły. Dziękuję, że zająłeś dla mnie miejsce
A jak zacząć? Właśnie tak: z grubej rury.
Czekam na relacji c.d. (może być z 59 minutowymi opóźnieniami)
plessant napisał(a):Pozdrawiam z Hvaru. Dziś nad ranem popadało to se myśle, że moze poczytam?
Mikromir napisał(a):Co za optymistyczny tytuł...
To se sionde i popacze na to życie na Pagu... he, he...
mirasowski napisał(a):Witam. Zasiadam i ja.
poti napisał(a):I ja Pag chętnie powspominam.
Kenik napisał(a):Ta rezerwacjorelacja to jakaś asekuracja. Myślisz, że Ci się uda wyjść na cało? Ano zobaczymy.
PS. Tak się zastanawiam, za co oni Wam w tych korporacjach takie ciężkie guldeny płacą skoro Wy się non stop nudzita.
Kenik napisał(a):PS. Tak się zastanawiam, za co oni Wam w tych korporacjach takie ciężkie guldeny płacą skoro Wy się non stop nudzita.
maslinka napisał(a):Chętnie poczytam i popatrzę na wyspę, na której nic nie ma
Anai napisał(a):Jezdem i ja, bo na Pagu byłam tak jak Wy na Rabie, a może nawet krócej
Bea.ta napisał(a):no dobra Marek, pokaż co tam widziałeś
szrek27 napisał(a):se siedne i ja
MRK napisał(a):Anai napisał(a):Jezdem i ja, bo na Pagu byłam tak jak Wy na Rabie, a może nawet krócej
No to trzeba nadrobić, choć zdaję sobie sprawę, że ta wyspa nie każdemu się spodoba....i dobrze:). Więcej miejsca dla mnie następnym razem:)
MRK napisał(a):ps.czy forma relacji jest ok?:)
MRK napisał(a):No wilkommen po niebycie:). Wszystkiego niestety nie mogę pokazać. Podpisałem glejt, że nie ujawnię wszystkiego. Jeśli słowa nie dotrzymam, pewne siły mogą mnie zgarnąć i spowodować, aby zniknął. Nie podejmę tego ryzyka...sama podpisałaś, to wiesz, jak jest:).
Anai napisał(a):Wiem do czego pijesz, ale nie jestem pewna czy Cię moja odpowiedź zadowoli...
krutom napisał(a):Czy to jakaś nowa kapela ta REZERWACJA
A link gdzie
kamil1929 napisał(a):Jestem
weldon napisał(a):Tak mniej więcej
Bea.ta napisał(a):wiem jak jest i dumna jestem z Ciebie, że załapałeś o co chodzi
dobra - czekam z niecierpliwością, już tu nie przeszkadzam
MRK napisał(a):Miałem dobre przygotowanie...a przeszkadzać można do woli:)
Kolejna część, tym razem z fotkami już, dodana
MRK napisał(a):...zaparcie...zatrzymanie akcji serca....klekot jajników...bezdech...szok termiczny...ajajajajajajajjjjj! Jest bardzo dobrze....zjeżdżamy do Prizny...już trzeźwi, już się nie chce spać...zaczynamy urlop!
MRK napisał(a):Poniżej uroczo krzywe zdjęcie...ale mi się podoba:). Droga niesamowita, Pag niesamowity...Dalmacjo! Odejdź! Co tam Biokovo?! Co tam Baśki, Makarskie, Tucepi, Igrane?!
Powrót do Nasze relacje z podróży