anakin napisał(a):Bocian napisał(a): choć teraz słuchanie Thompsona w Cro jest nie na miejscu.
A dlaczegóż to?
Unia zabroniła?
Mniej więcej. Wiesz jak to jest...inne trendy.
Bocian napisał(a):anakin napisał(a):Bocian napisał(a): choć teraz słuchanie Thompsona w Cro jest nie na miejscu.
A dlaczegóż to?
Unia zabroniła?
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Mniej więcej. Wiesz jak to jest...inne trendy.
Np?
Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Mniej więcej. Wiesz jak to jest...inne trendy.
Np?
W dobie Unii nie jest popularny nacjonalizm, promowanie odrębności narodowej i poparcie dla jednej z religii. Przynajmniej na początku po wejściu. Trzeba iść na ustępstwa, zmienić poglądy
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):anakin napisał(a):Bocian napisał(a): choć teraz słuchanie Thompsona w Cro jest nie na miejscu.
A dlaczegóż to?
Unia zabroniła?
Rozumiem.....
Swoją drogą żeby mi ktoś mówił czego mam słuchać...
jara napisał(a):Bocian napisał(a):jara napisał(a):Bocian napisał(a):Mniej więcej. Wiesz jak to jest...inne trendy.
Np?
W dobie Unii nie jest popularny nacjonalizm, promowanie odrębności narodowej i poparcie dla jednej z religii. Przynajmniej na początku po wejściu. Trzeba iść na ustępstwa, zmienić poglądy
Powody to znam, chodzi mi o muzyków i piosenkarzy. co jest trendy?
Bocian napisał(a):Grzesiek, tam nikt nikomu nie mówi czego ma słuchać a czego nie. To tak jak u nas po upadku komuny. Nagle największe partyjne świnie leżały krzyżem w kościele i nosiły baldachim na procesji...
Bea.ta napisał(a):Bocian napisał(a):W radyjku zapytaj
podobno szarości szukasz .... a tutaj z białego w czarne .... masakra Sławek ... szkoda, że Cię w Kraku nie będzie - bo by się pogadało
Bocian napisał(a):Nie rozumiem Ja dużo muzy chorwackiej nie słucham a w radyjku puszczają non stop to chyba mają rozeznanie co jest na topie... Czy Karan czy Severina...
anakin napisał(a):A swoją drogą to zastanawia mnie dlaczego nie ma na nowej płycie ani jednego kawałka o Gotovinie?
Powrót do Nasze relacje z podróży