Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PAG‘S NOT DEAD, czyli Chorwacja...tak, poproszę!

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 15:57

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):To jest gruba relacja :oczko_usmiech:
koncert-thompsona-t14701-750.html#p1248722

Nie no respect....
Ciągnie się od 6-iu lat...
Jeszcze chwila i "Klan" będzie w doopie. :mrgreen:

Mylisz sie kolego :) Relacja Slapola jest zawarta na tej jednej stronie do której jest link :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 15:58

MRK napisał(a):A ten Thompson to kto, co? Z komórki piszę, więc nie chce mi się sprawdzać. Jakiś chorwacki Bieber, Sting, Julio Plexiglass?

Za takie teksty to można tu głowę dać :)
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 30.10.2013 16:00

Bocian napisał(a):Za takie teksty to można tu głowę dać :)

ale przyznasz Sławek - że jest odważny :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.10.2013 16:14

Jerona, nie wiem, zatem grzecznie pytam. Zakładam, że to zapewne jakiś hrvatski gwiazdor...a że nie wiem, jakiego pokroju, to pytam :-).
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 16:17

MRK napisał(a):Jerona, nie wiem, zatem grzecznie pytam. Zakładam, że to zapewne jakiś hrvatski gwiazdor...a że nie wiem, jakiego pokroju, to pytam :-).

Wczoraj pisałem o nim pracę domową :) Co chcesz wiedzieć? :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.10.2013 16:29

Bocian napisał(a):
MRK napisał(a):Jerona, nie wiem, zatem grzecznie pytam. Zakładam, że to zapewne jakiś hrvatski gwiazdor...a że nie wiem, jakiego pokroju, to pytam :-).

Obadam tego Thompsona w domu.
Swoją drogą, kto Mu wymyślił tak debilny pseudonim.
Zakładam, że skoro Chorwat, to pewno zwie się inaczej.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 16:31

MRK napisał(a):
Bocian napisał(a):

Obadam tego Thompsona w domu.
Swoją drogą, kto Mu wymyślił tak debilny pseudonim.
Zakładam, że skoro Chorwat, to pewno zwie się inaczej.

Widzisz, kiedy w czasie Domovinskog Rata był w Gardzie, tam używał tego pistoletu maszynowego i dostał taki nadimak :) Nazywa się Marko Perković.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.10.2013 16:43

Aaaaaaa... Teraz rozumiem. Widzę, że trafiłem na fana... Rozumiem, że to będzie coś w klimacie LChP, tudzież Braci FF:-).

Poszukam i posłucham w domu.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.10.2013 17:57

MRK napisał(a):Aaaaaaa... Teraz rozumiem. Widzę, że trafiłem na fana... Rozumiem, że to będzie coś w klimacie LChP, tudzież Braci FF:-).

Posłuchałeś? To teraz przeproś. Za niewiedzę i porównanie :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 18:05

MRK napisał(a):Aaaaaaa... Teraz rozumiem. Widzę, że trafiłem na fana... Rozumiem, że to będzie coś w klimacie LChP, tudzież Braci FF:-).

O to na forum nie trudno :)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 30.10.2013 18:19

Dobra. Wrzuciłem kilka kawałków na YT. Takie chorwackie Bon Jovi, czasem jakieś folkowe naleciałości, czasem jakaś ciekawsza zagrywka. Szału nie ma, dupy nie urywa... przynajmniej dla mnie. Takie nijakie to wszystko, no ale...de gustibus non est disputandum. Na bank lepsze i ciekawsze od tych wszystkich Lidiji Bacic, czy jakoś tak.

Letniego też posłuchałem w końcu... Bracia FF mnie bardziej przekonują, ale w takiej konwencji, Letni mogę ustawić zaraz po Braciach:).

jara napisał(a):
Posłuchałeś? To teraz przeproś. Za niewiedzę i porównanie :smo:

Porównanie było zasadne z uwagi na pojawiającą się, tu i ówdzie, chorwacką nutę, ale...mea culpa...pod Biebera i Enrique nie podchodzi:).
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.10.2013 18:31

MRK napisał(a):Dobra. Wrzuciłem kilka kawałków na YT. Takie chorwackie Bon Jovi, czasem jakieś folkowe naleciałości, czasem jakaś ciekawsza zagrywka. Szału nie ma, dupy nie urywa... przynajmniej dla mnie. Takie nijakie to wszystko, no ale...de gustibus non est disputandum. Na bank lepsze i ciekawsze od tych wszystkich Lidiji Bacic, czy jakoś tak.

Fajnie się słucha. Wg. mnie duży wpływ Scorpions.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 18:31

U Marko liczy sie także tekst. Posłuchaj sobie "Sve najbolje" i najnowszej "Ora et labora". Chłop ma charyzmę choć teraz słuchanie Thompsona w Cro jest nie na miejscu. Ale nadal na koncert w Čavoglave, jego rodzinnym miasteczku, potrafi zjawić sie 100 kilo ludzi...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.10.2013 18:32

jara napisał(a):
MRK napisał(a):Dobra. Wrzuciłem kilka kawałków na YT. Takie chorwackie Bon Jovi, czasem jakieś folkowe naleciałości, czasem jakaś ciekawsza zagrywka. Szału nie ma, dupy nie urywa... przynajmniej dla mnie. Takie nijakie to wszystko, no ale...de gustibus non est disputandum. Na bank lepsze i ciekawsze od tych wszystkich Lidiji Bacic, czy jakoś tak.

Fajnie się słucha. Wg. mnie duży wpływ Scorpions.

No akurat Scorpions to ja tu nie słyszę a znam Klausa i Rudolfa na pamięć ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.10.2013 18:35

Bocian napisał(a): choć teraz słuchanie Thompsona w Cro jest nie na miejscu.

A dlaczegóż to?
Unia zabroniła?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

PAG‘S NOT DEAD, czyli Chorwacja...tak, poproszę! - strona 18
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone