Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PAG‘S NOT DEAD, czyli Chorwacja...tak, poproszę!

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 09.10.2013 22:24

piotrf napisał(a):
MRK napisał(a):Aloha.

Wróciłem z banicyji, więc jakoś wieczorkiem ustosunkuje się do cipek i może cosik się ruszy w relacyji:-).

Dobra nasza :D Prawdziwy "Powrót do przeszłości" się szykuje

Czekam i pozdrawiam
Piotr

Chyba Cię dawno Piotrze nie czytałem... Coś mi właśnie nie pasowało w tej relacji... Kogoś brak, sobie myślę... :-)

_Ewa_ napisał(a):znikające posty stały się domeną tego forum :lol:

Troszkę wypadlem z obiegu, bo czasu mało, jedynie do przyczolkow zajrzę glabow przywitać...

krutom napisał(a):No, to może coś się ruszy :D

:papa:

Są jeszcze historie, które opowiedzieć trzeba, choć strach... Zakladam, ze zamiast fotek, może muzycznie się okrasi te historie...

jara napisał(a):
MRK napisał(a):Mam wrażenie, że widziałem tutaj jeszcze jeden post, ale zniknął :-).

Może nie był zbyt lotny :mrgreen:

Tylko nie wiem, czy dla właściciela wyrażonych myśli, czy dla admina...skoro zniknął...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.10.2013 22:31

MRK napisał(a):
jara napisał(a):
MRK napisał(a):Mam wrażenie, że widziałem tutaj jeszcze jeden post, ale zniknął :-).

Tylko nie wiem, czy dla właściciela wyrażonych myśli, czy dla admina...skoro zniknął...

Post został usunięty przez osobę, która go napisała :idea:
Każdy user ma taka możliwość jeśli nikt po nim nowego postu nie napisze :idea:
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 09.10.2013 23:05

MRK napisał(a):
krutom napisał(a):No, to może coś się ruszy :D

:papa:

Są jeszcze historie, które opowiedzieć trzeba, choć strach... Zakladam, ze zamiast fotek, może muzycznie się okrasi te historie...

Może Pani Metajny jakąś muzyczkę podrzuci :?: :mrgreen:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 10.10.2013 07:03

Janusz Bajcer napisał(a):
MRK napisał(a):
jara napisał(a):

Post został usunięty przez osobę, która go napisała :idea:
Każdy user ma taka możliwość jeśli nikt po nim nowego postu nie napisze :idea:

Wiem, wiem...zastanawiałem się głośno, jak mogło być... :-)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.10.2013 07:11

Wiem, wiem - wykluczyłem drugą możliwość.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.10.2013 10:02

MRK napisał(a):Wiem, wiem...zastanawiałem się głośno, jak mogło być... :-)

Są na formu wybitni fachowcy od kasowania swoich postów :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.10.2013 14:57

Zamiast zabrać się za to co się obiecało dywagujecie nad moim marnym pościkiem. Bardzo rzadko tymże userom przyznaję rację, ale zarówno jara jak i Bocian wyjątkowo mają rację. :lol:

MRK, masz coś do przekazania w obiecanej kwestii czy tylko popierdułki Ci w głowie ? Jak zaledwie to drugie to zostawiam Cię w otoczeniu naczelnych aktywistów forum. :papa:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 10.10.2013 18:02

Kenik napisał(a):Zamiast zabrać się za to co się obiecało dywagujecie nad moim marnym pościkiem. Bardzo rzadko tymże userom przyznaję rację, ale zarówno jara jak i Bocian wyjątkowo mają rację. :lol:

MRK, masz coś do przekazania w obiecanej kwestii czy tylko popierdułki Ci w głowie ? Jak zaledwie to drugie to zostawiam Cię w otoczeniu naczelnych aktywistów forum. :papa:

Kenik, nie ma się co podniecać :-). Nie napisałem, że to Ty - to raz, a dwa - bez żadnych przytykow było to pisane...A że później poleciało... Nie szukaj dziury w calym:-).
Pzdr
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.10.2013 19:19

MRK napisał(a):
Kenik, nie ma się co podniecać :-). Nie napisałem, że to Ty - to raz, a dwa - bez żadnych przytykow było to pisane...A że później poleciało... Nie szukaj dziury w calym:-).
Pzdr

Och, ach ... a to się wtarabaniłam. Myślałam, że to wspomniane przez innych mistrzostwo w usuwaniu postów mi przypadło, a tu się jeszcze okaże, że jestem za podium.
W żadnym razie nie wyczułam tu żadnych przytyków. A dziur szukam wszak o čipki mi chodzi, ale już rozwiałeś moje wątpliwości ... nie ma dziur, więc zostaną tylko popier ... :papa:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 10.10.2013 23:55

Myślę, że mało kto wiedział, że to był Twój post, więc... No! Do cipek wrócimy...ale powiem CI, że wbiłaś mi ćwieka. Moja żona szukała kolczyków i za ChRL nie mogła na nie trafić...a Ty je znalazłaś na zdjęciu hehe. Ona chodziła i szukała, ja strzelałem fotki i...ja ustrzeliłem, a Ona nie znalazła hehe:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2013 14:59

Ale nie powiesz mi, że wiedziałeś czego szuka i ustrzeliwszy zataiłeś coby kasy nie marnowała. :lol:
Niemniej przy okazji polecam kolczyki wykonane techniką nanduti. Zresztą jak wieść gminna niesie najpiękniejsze nanduti tworzą faceci. ;)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 29.10.2013 22:19

Ech... To moja czwarta relacja, a trzecia, której nie mogę coś dokończyć...Nie licząc relacji ze Świętokrzyskiego...też niedokończonej. Cos wena szybko opada...
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2013 22:24

MRK napisał(a):Ech... To moja czwarta relacja, a trzecia, której nie mogę coś dokończyć...Nie licząc relacji ze Świętokrzyskiego...też niedokończonej. Cos wena szybko opada...

nie poddawaj się :)
albo czekaj na wenę, albo .... zmuś wenę :)
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 29.10.2013 22:29

Jest jeszcze wena w plynie :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 29.10.2013 22:30

dids76 napisał(a):Jest jeszcze wena w plynie :oczko_usmiech:

ale nie wiem, czy ona wpłynie ;) na chęć pisania ... :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

PAG‘S NOT DEAD, czyli Chorwacja...tak, poproszę! - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone