napisał(a) Maszka » 16.08.2011 20:11
Do Rysia - z ta kanalizą to taki sarkazm był
Do grota - czyli najlepiej by było w obliczu czyjegoś krytykanctwa zamilczeć i nie mieć własnego zdania?
Czy to jest czyjaś wina, że na to forum wchodzą w przewadze osoby zafascynowane Chorwacją, jej miłośnicy i stąd pewnie przewaga jest głosów "za" a nie "przeciw"?
Mnie trudno było przez kilka ostatnie lat namówić na wyjazd do Cro - twierdziłam do 31.07.2011, że to przereklamowany kraj, ze zbyt dużą ilością rodaków, kamieni i jeżowców. Zawsze się wymigiwałam od tego wyjazdu ale w końcu musiałam ulec małżonkowi bo już mi argumentów zaczęło w kolejnym roku brakować.
Nie sądziłam już tym bardziej, że będę chciała tam wracać za rok... Tymczasem mnie akurat Chorwacja oczarowała kompletnie i wiem że w przyszłym roku nudzić tam się nie będę z pewnością. Aczkolwiek jeden wniosek mi się nasuwa - nie chciałabym spędzać tam wakacji w jakimś wielkim, zatłoczonym, popularnym kurorcie z ogromna miejską plażą do tego z biurem podróży np. . Lepsza moim zdaniem mała, kameralna miejscowość, usytuowana w dobrym miejscu do wypadów samochodowych.
Oczywiście to moje subiektywne zdanie bo są przecież i entuzjaści zupełnie odmiennych klimatów.
[/b]