bluesman napisał(a):Panie Podkowianka (nie wiem czemu damskie miano )
Może dlatego, że to kobieta?
anakin napisał(a):Pojechał osiołek jeden z drugim,sam się pozwolił orżnąć,a teraz obsrywa cały naród.
A wszyscy dookoła mają go żałować....
Ciekaw jestem czy jak go ktoś oszuka w Polsce (co jest niestety bardziej prawdopodobne niż w Cro ) to co?
Wyprowadzi się za granicę,bo tu jest kraj złodziei i oszustów??
Lubuszanin napisał(a):Tylko pozazdrości bystrości umysłu
WojtekMaz napisał(a):Chorwaci są nastawieni na wydojenie z kasy turystów
anakin napisał(a):Mi wczoraj zapierd.....radio z samochodu.
Polacy.
Mam prawo nazwać Cię...............złodziejem???
Polakiem przecież jesteś..
Lubuszanin napisał(a):Niektórzy piszą swoje spotrzeżenia z Chorwacji z pewną złością i myślę, że w rzeczywistości, kiedy już ochłoną swoje zdanie na temat Chorwatów mają inne.
Jędrula napisał(a):Widzę , że Kolega @anakin ma tu wiele do powiedzenia , nie osadzam broń boże bo nie mam takiego prawa , przecież się nie znamy , wyciągam tylko wnioski ?
Powiem , iż Twój wpis pod zdjęciem '' ..If you are not with me, then you are my enemy!!! albo jedno zdanie z Twojego posta '' Albo ruchasz - albo jesteś ruchany '' bardzo źle świadczą o Twojej inteligencji i stawiają Cię w bardzo złym świetle jako ushera tego forum i jako Polskiego turystę .
WojtekMaz napisał(a):Chorwaci są nastawieni na wydojenie z kasy turystów - w zamian dają morze /fajne ale zasikane - plaża miejska na kilka tysięcy ludzi nie ma ani jednej ubikacji -wszystko płatne albo przy knajpach dla klientów -fetor moczu w okolicznych krzakach.