Wybieram się na początku lipca z rodziną do miejscowości Pag.
Czy ktoś z forumowiczów spędzał urlop w tej miejscowości? Jeżeli tak to proszę o krótkie info czy jest to "odpowiednie" miejsce na wypoczynek z dość małymi dziećmi?
Pozdrawiam
krystian_man napisał(a):Wybieram się na początku lipca z rodziną do miejscowości Pag.
Czy ktoś z forumowiczów spędzał urlop w tej miejscowości? Jeżeli tak to proszę o krótkie info czy jest to "odpowiednie" miejsce na wypoczynek z dość małymi dziećmi?
Pozdrawiam
beniu11 napisał(a):Cześć, byłem na Pagu w 2001 roku. Całkiem przyjemna miejscowość. Można tam dojechać drogą lądową,przez nowo wybudowany most. Plaża z tego co pamiętam sztucznie nawieziony gruby żwir(plaża główna). Oprócz tego mnóstwo małych zatoczek gdzie też można się kąpać. Bardzo uboga roślinność i przepiękne krajobrazy. Byliśmy tam tydzień i bardzo zadowoleni. Zazdroszczę Wam. Pozdrowionka.
eg napisał(a):krystian_man napisał(a):Co do trasy to jadę z opolskiego, do Wiednia trasę mam opanowaną natomiast od Wiednia przez Gratz i Słowenię.
Chyba jest to jedna z lepszych tras
ile km od Ciebie do Pag, czy gdzieś nocujesz i kiedy wyjezdzasz?
eg napisał(a):beniu11 napisał(a):Cześć, byłem na Pagu w 2001 roku. Całkiem przyjemna miejscowość. Można tam dojechać drogą lądową,przez nowo wybudowany most. Plaża z tego co pamiętam sztucznie nawieziony gruby żwir(plaża główna). Oprócz tego mnóstwo małych zatoczek gdzie też można się kąpać. Bardzo uboga roślinność i przepiękne krajobrazy. Byliśmy tam tydzień i bardzo zadowoleni. Zazdroszczę Wam. Pozdrowionka.
Czesc
wynajełam 7 osobowy apartament, mam nadzieję że będzie wygodny, tyko nie wiem jeszcze którą trasą jechać czy przez Węgry czy austrię , pomóz .pa
eg napisał(a):beniu11 napisał(a):Cześć, byłem na Pagu w 2001 roku. Całkiem przyjemna miejscowość. Można tam dojechać drogą lądową,przez nowo wybudowany most. Plaża z tego co pamiętam sztucznie nawieziony gruby żwir(plaża główna). Oprócz tego mnóstwo małych zatoczek gdzie też można się kąpać. Bardzo uboga roślinność i przepiękne krajobrazy. Byliśmy tam tydzień i bardzo zadowoleni. Zazdroszczę Wam. Pozdrowionka.
Czesc
wynajełam 7 osobowy apartament, mam nadzieję że będzie wygodny, tyko nie wiem jeszcze którą trasą jechać czy przez Węgry czy austrię , pomóz .pa
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne