Rysio napisał(a):Se podpłynę jakby co z Metajniny godzinka drogi
my też tak będziemy szaleć w przyszłym roku, a nie pyrkać jak w tym
Rysio napisał(a):Se podpłynę jakby co z Metajniny godzinka drogi
Bea.ta napisał(a):Panie Admin .... a czemu ta w sumie fajna relacja o takim pięknym miejscu jest w dziale - auto-stop???
może by to jednak do relacji wciepać, co Ty na to??
Rysio napisał(a):
Ja bym tam ... , tylko nie wiem czy Aneta A zresztą ... . Witamy w relacjach
anakin napisał(a): Ale może faktycznie w piątek, bo nas autorka relacji pogoni w p..........., znaczy się daleko.
Zytek20 napisał(a):No właśnie wyobraźcie sobie, że od sierpnia dwa razy pisałam do szanownego Ryszarda na priva, coby mi przeniósł wątek do właściwego działu, bo jak zaczynałam go pisać, to byłam z deka zielona jeśli chodzi o forum. Ale nic się nie zmieniło.... Hmm może Rysiu nie dostałeś, albo przeoczyłeś, no nie wiem, nie wiem
Grunt, że dzięki Beacie (dzięki Beata no pewnie że się ucieszyłam ) naprawiłeś wreszcie swoje niedopatrzenie
Zytek20 napisał(a):Gadajcie sobie gadajcie, a przy okazji doradźcie dobre miejsce w Cro do pływania pontonem - tj ciepła woda, piękne, puste plaże (jak w Bosanie), nocleg blisko brzegu+miejsce do cumowania (wiem Rysiu, że Metajny nic nie przebije, no ale może akurat ktoś zaproponuje coś wartego zainteresowania, chociaż może mamy za duże wymagania, bo jeszcze cena powinna być w miarę, a jak by było jeszcze do tego wyżywienie, to już w ogóle ...)
Zytek20 napisał(a):Bea.ta napisał(a):Panie Admin .... a czemu ta w sumie fajna relacja o takim pięknym miejscu jest w dziale - auto-stop???
może by to jednak do relacji wciepać, co Ty na to??Rysio napisał(a):
Ja bym tam ... , tylko nie wiem czy Aneta A zresztą ... . Witamy w relacjach
No właśnie wyobraźcie sobie, że od sierpnia dwa razy pisałam do szanownego Ryszarda na priva, coby mi przeniósł wątek do właściwego działu, bo jak zaczynałam go pisać, to byłam z deka zielona jeśli chodzi o forum. Ale nic się nie zmieniło.... Hmm może Rysiu nie dostałeś, albo przeoczyłeś, no nie wiem, nie wiem
Rysio napisał(a):Metajna w przyszłym czy inne plany
markiz17 napisał(a):Myślimy jeszcze nad wyspą RAB,...
mkm napisał(a):No i widok na bajeczny Pag za darmo
markiz17 napisał(a):... za Paskie Vlata ...