martos napisał(a):Tak zafascynowana relacją, zapomniałam o pytaniach, które chciałam zadać
1. Czy macie jeszcze jakieś zdjęcia z plaż tych najbliższych od Bosany lub w Bosanie?
2. Jeśli ktoś ma to zdjęcia z plaży Sv. Marija też bym z chęcią zobaczyła bo była wzmianka, że plaża śliczna tylko.. brak fotek
3. Czy na Pagu są takie miejsca gdzie można skakać do wody ? Mój luby boi się, że nie będzie miał gdzie poskakać i że będzie ciągle płytko Chodzi mi głównie o takie miejsca gdzie np. nagle robi się głęboko W zeszłym roku znaleźliśmy takie miejsce gdzie gdy się stało - woda sięgała nawet nie kolan, dwa kroki do przodu - z 3 metry jak nic ! Była tam piękna pionowa ściana w wodzie (co prawda ja nie skaczę , więc weszłam "wślizgiem"), która podobała się i lubemu i mi ze względu na chyba raczej coś niespotykanego i pięknie wyglądającego pod wodą
najlepsze miejsce jakie znalazłem do skakania to w Poviljanie przy Plaży Poviljana-dubrovnik
Plaża św.Marko tuż obok św. Marija
plaża Gajac bardzo kameralna plaża z daleko idącą płycizną obok super obiekt sportowy można pograć w piłkę i tenisa
Polecam wszystkie plaże znajdujące się za Bosaną są najbardziej urocze. Choć w tym roku planuje spedzic urlop tylko na sprawdzonych tj zrece, cista, filino, św marija, poviljana-dubrownik, gajac,