martos napisał(a):Tak więc od 20 lipca w moim przypadku BOSANA miejscem zakwaterowania a WYSPA PAG miejscem wakacji .
Gratuluję wyboru
Poszukam i wrzucę jeszcze trochę tych plażowych fotek.
martos napisał(a):Tak więc od 20 lipca w moim przypadku BOSANA miejscem zakwaterowania a WYSPA PAG miejscem wakacji .
BeniGosia napisał(a):W tym roku znów Pag, tym razem w sierpniu, zobaczymy te tłumy w sezonie .
my mamy teraz zapłącic za apartament 6 osobowy (trzy pokoje, dwie łazienki i kuchnia) 90 euro + 25 końcowe sprzątanie i troche drogo nam się to wydaje? hm.
Darkos napisał(a):BeniGosia napisał(a):W tym roku znów Pag, tym razem w sierpniu, zobaczymy te tłumy w sezonie .
my mamy teraz zapłącic za apartament 6 osobowy (trzy pokoje, dwie łazienki i kuchnia) 90 euro + 25 końcowe sprzątanie i troche drogo nam się to wydaje? hm.
Wiem, że pytanie jest do Nero (ewent. Pani Nerowej), ale napisz dokładnie jaki to sierpień!
Tzn: 1-10 ; 11-20 ; 21-30; czy może jeszcze inaczej?
Wychodzi 15 ojro no osobę. Jak do 20-tego to niezła cena.
Pozdravka
BeniGosia napisał(a):Darkos napisał(a):BeniGosia napisał(a):W tym roku znów Pag, tym razem w sierpniu, zobaczymy te tłumy w sezonie .
Wiem, że pytanie jest do Nero (ewent. Pani Nerowej), ale napisz dokładnie jaki to sierpień!
Tzn: 1-10 ; 11-20 ; 21-30; czy może jeszcze inaczej?
Wychodzi 15 ojro no osobę. Jak do 20-tego to niezła cena.
Pozdravka
od 11 do 19.08!
Niezła cena to ma znaczyc duzo czy mało hihih:)
BeniGosia napisał(a):... my mamy teraz zapłącic za apartament 6 osobowy (trzy pokoje, dwie łazienki i kuchnia) 90 euro + 25 końcowe sprzątanie i troche drogo nam się to wydaje? hm.
BeniGosia napisał(a):Oj jak mnie tutaj dawno nie było!
Z naszej ostatniej podrózy na Pag nie zdołałam wrzucić żadnych relacji ponieważ nie poukładało się zbytnio w zeszłym roku, ale to nie temat na forum.
W tym roku znów Pag, tym razem w sierpniu (przez ostatnie trzy poprzednie wyjazdy tylko był wrzesien) zobaczymy te tłumy w sezonie .
Ale mam małe pytanie do Nero, wiem ze wyjazd do Mandre to 2009 rok, ale wydaje mi się ze jakos bardzo mało płacicliscie za te kwatery, my mamy teraz zapłącic za apartament 6 osobowy (trzy pokoje, dwie łazienki i kuchnia) 90 euro + 25 końcowe sprzątanie i troche drogo nam się to wydaje? hm.
BeniGosia napisał(a):Nero a wy w tym roku gdzie się wybieracie?.