Nero, kapitalne zdjęcia. Ślinka mi już cieknie. 17.07 wyjeżdżamy do Bosany, a Twoje zdjęcia tylko zaostrzyły apetyt.
Pozdrawiam
marcin10 napisał(a):Nero, kapitalne zdjęcia. Ślinka mi już cieknie. 17.07 wyjeżdżamy do Bosany, a Twoje zdjęcia tylko zaostrzyły apetyt.
Pozdrawiam
nero napisał(a):Haweł napisał(a):nero napisz czy byles w ciemno,czy wczesniej cos sobie rezerwowaliscie,opisz te miejscowosc Mandre,bardzo jestem ciekaw...bylem juz na Pagu w Pagu i bylo super,dlatego ciagnie w te okolice...czekam na info...moze jakies namiary,ceny...
Byliśmy w 4 osoby od 12-20 czerwca. Chciałem jechać w ciemno ale tak z ciekawości zacząłem przeglądać oferty apartamentów i trafiłem na nowy apartament przy samym morzu (15 metrów) 40m2 na parterze : kuchnia z jadalnią i salonem z rozkładaną kanapą i wyjściem na ogród, sypialnia 2osobowa, pokój z jedym tapczanem i łazienka z prysznicem . Wszystko nowiutkie, czyste, zadbane - w kuchni zmywarka
Właścicielka odpisała mi, że proponuje 30Euro za dobę więc się długo nie zastanawiałem nad rezerwacją (dotychczas nie płaciłem mniej niż 40Euro).
Zainteresowanym mogę dać namiary.
Ma jeszcze drugi apartament na pierwszym piętrze : większy 50m2 - podobny ale z dwoma sypialniami i dwoma łazienkami - tylko minimalnie droższy ale był teraz zajęty.
Mandre jest raczej zaciszne, tylko kilka knajpek, mały porcik, bez hoteli, dyskotek itp. Ma ładną, zieloną z dużą ilością kwiatów promenadę. Plaże małe, ładnie przygotowane.
Powrót do Nasze relacje z podróży