nero napisał(a):...a jak będzie więcej czasu to może i relacja się pojawi
Niech się stanie
trinity napisał(a):Asia&Grześ napisał(a):Ale się cieszę że w końcu ktoś tak Pag zobaczył :):) Tyle człek lat tam jeździ i na tym forum chwali to zawsze odpisywali :
- eeeee...wyspa to drogo
- eeee...kamienie kamienie i nic wiecej
- eeee...bo coś tam coś....
- fakt, nie ma tam zabarco co do zwiedzania w niepogode - no ale za to plaaaże :)
A teraz to proszę - każdy na Pag :)
Strona już o nim już jest poprawiana i niedługo bedzie wzbogacona o takie relację z pobytu, więc korzystając z okazji zapytowuje czy mogę ją tam umieścić ?:) Będzie to przynajmniej dla innych jakaś wskazówka:)
W tym roku jedziemy we wrześniu na początku i postaram się o namiary na apartmany i wille oraz poświęce 1-2 dni na fotografowanie tajemniczych zakątków.
Pozdrawiam Pag-owców
Ja z moją rodzinką i znajomymi również podłączyłam się w tym roku do Pag-owców, choć planowaliśmy południową część cro (Peliesac) to wylądowaliśmy na Pagu w Novalii przy zatoce Babe i jestem zachwycona:) to był nasz 5 raz w cro i chyba najlepszy:)
nero napisał(a):111mirek napisał(a):Witam
Mam oczywiście pytanie - jutro wyjeżdżam do Mandre... Czy w kwaterze w której był Nero jest dostępne żelazko??:)
Pozdrawiam
Nie, żelazka nie było ... przynajmniej w zeszłym roku.
asia475 napisał(a):
Witaj Nero!
W Chorwacji byłam dwa razy - dwa razy w Makarskiej. Po przeczytaniu Twojej relacji zdecydowałam w tym roku pojechać na Pag. Jesteśmy 5-os.rodziną (ja, mąż & 3 dziewczynki 7-13 lat). Makarska była dla nas fantastyczna widokowo ( cała riwiera + Biokovo, Dubrovnik i Bośnia nawet). Pag z Twojej relacji foto jest zupełnie inny niż południowa Dalmacja ale nie mniej urzekający. Chciałabym, żebyś polecił mi, którą miejscowość na Pagu wybrać aby móc mieć i coś dla żywiołowej trójki dzieci i dla siebie - od strony morza, nie zatok. Mandre? Novalja? Povljana?
Dziękuję i pozdrawiam
Powrót do Nasze relacje z podróży