wikusia napisał(a):Byliśmy tylko jeden dzień w tym miejscu. Bardzo spokojne i urocze miejsce. W sierpniu mało turystów.Ciszę i spokój całego dnia plażowania przerwało tylko kilka (chyba ze trzy) stateczków wycieczkowych z hałaśliwymi turystami, ale to na krótko.Łódki faktycznie są zakotwiczone ale spokojnie się pływa między nimi. Otwarte morze i czysta woda. Zapamiętałam tez tanie jedzonko w jednej z nielicznych knajpek przy porcie Myśmy stacjonowali w mieście w Pagu, bo lubimy wieczorami trochę posiedziec w restauracji czy posłuchać jakiejś klapy;P. Nie wiem co w Lunie się dzieje na wieczór. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, jeśli lubicie spokój. Zresztą pojechać do Novalii czy do Pagu to nie problem. Kiedy jesteśmy na Pagu to co kilka dni jeździmy do innej miejscowości i jeszcze wszystkich zakątków nie objechaliśmy, a byliśmy 3 razy. Jeśli Cię interesuje mogę poszukać jakichś zdjęć z tej naszej jednodniowej wycieczki na Lun i wysłać na priv
agawa1000 napisał(a):wikusia napisał(a):Byliśmy tylko jeden dzień w tym miejscu. Bardzo spokojne i urocze miejsce. W sierpniu mało turystów.Ciszę i spokój całego dnia plażowania przerwało tylko kilka (chyba ze trzy) stateczków wycieczkowych z hałaśliwymi turystami, ale to na krótko.Łódki faktycznie są zakotwiczone ale spokojnie się pływa między nimi. Otwarte morze i czysta woda. Zapamiętałam tez tanie jedzonko w jednej z nielicznych knajpek przy porcie Myśmy stacjonowali w mieście w Pagu, bo lubimy wieczorami trochę posiedziec w restauracji czy posłuchać jakiejś klapy;P. Nie wiem co w Lunie się dzieje na wieczór. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, jeśli lubicie spokój. Zresztą pojechać do Novalii czy do Pagu to nie problem. Kiedy jesteśmy na Pagu to co kilka dni jeździmy do innej miejscowości i jeszcze wszystkich zakątków nie objechaliśmy, a byliśmy 3 razy. Jeśli Cię interesuje mogę poszukać jakichś zdjęć z tej naszej jednodniowej wycieczki na Lun i wysłać na priv
dziękuję za tą opinię! tak, czy inaczej zdecydowaliśmy się i jedziemy do Lun, trzymajcie kciuki, mój priv: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje