anakin napisał(a):Osobiście życzę wszystkiego Naj na nowej drodze życia......
marosmaro napisał(a):No No fajowe zdjęćka.
Szkoda że ja nie mam takich.
Widzę że "anakin" był pierwszy.
A i ja się przyłączam do życzeń.
Wszystkiego Naj Naj.
Pozdrowionka
marcin_wawa85 napisał(a):stonoga1 napisał(a):Witaj, fajna relacja i piękne zdjęcia. Mam pytanie, co do trasy - jak się jechało przez Zwardoń. Też ruszamy w następne wakacje spod Warszawy, jedziemy przez Słowację i Węgry i zastanawiamy się nad Zwardoniem. Do tej pory wybierając trasę via Słowacja, Węgry jechaliśmy na Cieszyn. Ile czasu zajęło Wam dojechanie do granicy, czy były jakieś trudnienia, itp. Będę wdzięczna za info, bo trudno znaleźć cokolwiek o nowootwartej ES-ce. Pozdrawiam.
Jechało się bardzo dobrze, wyjeżdzaliśmy o 18 z wawy i w Zwardoniu byliśmy o 22, na CPNie zrobiliśmy sobie godzinę postoju + tankowanie. Przejazd przez Słowację w nocy pozwolił uniknąc korków na zwężeniach na autostradzie. O 6 rano przekroczyliśmy granicę węgiersko- chorwacką. W samo południe dotarliśmy na miejsce. Trasa przez Polskę bezproblemowo, tylko wyprzedzające sie tiry denerwują Ale trasę ogólnie polecam i jak bede jechal następnym razem do cro to jade tak samo
stonoga1 napisał(a):marcin_wawa85 napisał(a):stonoga1 napisał(a):Witaj, fajna relacja i piękne zdjęcia. Mam pytanie, co do trasy - jak się jechało przez Zwardoń. Też ruszamy w następne wakacje spod Warszawy, jedziemy przez Słowację i Węgry i zastanawiamy się nad Zwardoniem. Do tej pory wybierając trasę via Słowacja, Węgry jechaliśmy na Cieszyn. Ile czasu zajęło Wam dojechanie do granicy, czy były jakieś trudnienia, itp. Będę wdzięczna za info, bo trudno znaleźć cokolwiek o nowootwartej ES-ce. Pozdrawiam.
Jechało się bardzo dobrze, wyjeżdzaliśmy o 18 z wawy i w Zwardoniu byliśmy o 22, na CPNie zrobiliśmy sobie godzinę postoju + tankowanie. Przejazd przez Słowację w nocy pozwolił uniknąc korków na zwężeniach na autostradzie. O 6 rano przekroczyliśmy granicę węgiersko- chorwacką. W samo południe dotarliśmy na miejsce. Trasa przez Polskę bezproblemowo, tylko wyprzedzające sie tiry denerwują Ale trasę ogólnie polecam i jak bede jechal następnym razem do cro to jade tak samo
Wielkie dzięki za odpowiedź Chyba pokusimy się na Zwardoń. Jeszcze tylko 8 miesięcy
Emiliaa napisał(a):W końcu się doczekałam! Super zdjęcia Marcinie, będzie piękna pamiątka mnie to by się marzył od razu ślub w Chorwacji, ale mając taki dowód jak Twój, nie musi nikt wiedzieć, że wcale tak nie było
Pozdrawiam!
P.S. Podobni jesteście do siebie z Żonką
agata26061 napisał(a):Zdjęcia ślubne extra!
Mikromir napisał(a):Piękne zdjęcia ślubne i fantastyczna pamiątka.
BTW - przekaż małżonce, że suknia ślubna śliczna i bardzo gustowna.
Oczywiście Twój strój też niczego sobie, ale wiadomo że panna młoda jest zawsze najpiękniejsza...
Powrót do Nasze relacje z podróży