Witamy. Już za 6 dni startujemy na kolejne Wakacje w Chorwacji. Były już piękne okolice Szybenika (Grebastica, Primosten) oraz tygodniowy rejs Jachtem po Wyspach i Marinach Chorwackich a tym razem trafiło na Pag a dokładnie wioska czy miejscowość Kustici. Wszystko już prawie gotowe do wyjazdu tylko zastanawiam się czy brać swoją motorówkę czy nie.
Mam mega dylemat bo wszystko już naszykowane sprawdzone ale mam czarne myśli że nie dojadę albo coś się wykrzaczy po drodze.
Podliczyłem koszty i dużo mnie to nie wyniesie. Jest to łódeczka typu Cameo z silnikiem 30 kucy Yamaha. W sam raz by pozwiedzać Chorwację od strony wody oraz poszaleć na kółku czy nartach wodnych od tygodnia borykam się z tym fantem czy brać czy nie brać. Wątki na forum wszystkie przeczytałem wiem już wszystko ale ciągle się zastanawiam. Postanowiłem założyć temat swój odnośnie wyjazdu i zdawać relację z pobytu. Może na samym początku doradzicie odnośnie mojego pomysłu czy warto czy nie.
A teraz wracam do relacji. Jedziemy w 4 rodziny. 8 osób dorosłych 6 dzieci. Mamy jeden dom do dyspozycji z 4 apartamentami. Dom 15 metrów od zatoki z miejscem na łódkę.
Na chwile obecną to tyle. Jak złapię trochę weny do pisania to uzupełnię temat o kolejne niusy.
Jeszcze tylko 5 dni i Wakacje