wygląda jak pustostan zamieszkały przez bezdomnych. Może jest na sprzedaż

Myślałem, że z tym wyprowadzaniem jaszczurek to żart, ale widać rękę na zdjęciu i chyba faktycznie wyszła na spacer

CROberto napisał(a): ... to panował tam błogi spokój...![]()
Szkoda ,że teraz będą tam jeździć nad głowami - ponad tą skalną scianą , tego wyjątkowego miejsca...
Habanero napisał(a):Jestem w szoku, bo ta kuća wydawała mi się niezłym wypasem. Domek piękny z zewnątrz i lokalizacja świetna, a w środku
wygląda jak pustostan zamieszkały przez bezdomnych. Może jest na sprzedażW takim miejscu byłby to super strzał.
Myślałem, że z tym wyprowadzaniem jaszczurek to żart, ale widać rękę na zdjęciu i chyba faktycznie wyszła na spacer
majkik75 napisał(a):
Ale wiesz, ze na zdjęciach ten squat - powiedzmy - to nie jest ten kamienny dom ?
Ten "zamieszkały" jest za nim, jest zwykłym betonowym klockiem. Ten kamienny stary na początku od wejścia był kompletnie zamknięty ...
Nie jaszczurka, to nie żart![]()
pozdrawiam, Michał
empire13 napisał(a):Powoli myślę o kolejnych wczasach. Północny Hvar (Jelsa lub Vrboska) są wysoko w moim rankingu.
Twoja relacja to kolejny argument za.
Habanero napisał(a):Jedno z piękniejszych miejsc na wyspie.
W zeszłym roku mieliśmy tam najlepsze plażowanie.
Twoje zdjęcia
Podobnie jak u mnie, tylko brak lodziarniMagda O. napisał(a):Miejscówka genialna, ja mam tylko jeden problem z takimi miejscami: brak piekarni...
piekara114 napisał(a):Podobnie jak u mnie, tylko brak lodziarniMagda O. napisał(a):Miejscówka genialna, ja mam tylko jeden problem z takimi miejscami: brak piekarni...No i jednak na plażę tachałbym dalej to samo, bo aby napić się, przekąsić czy wyjąć materac do pływania to iść d domku mi by się nie chciało....
Powrót do Nasze relacje z podróży