napisał(a) maslinka » 27.05.2009 13:56
ally napisał(a):Zalezy mi na zdjęciach całego kempingu tak aby zerknąć poglądowo bo te na stronie nie zawsze oddają to co jest w rzeczywistości. Wchodzenie pod górkę to nie kłopot - najwazniejsza jest plaża
To dla mnie podstawa. Pytanie też czy jest wystarczająco duża bo jadę z psem i nie chce być uciążliwa dla innych.
A co do położenia... no cóż bedę musiała skorzystać z traktora bo jadę z cycepką!
Pochwaliłam się, że mam prawdopodobnie zdjęcia z plaży. Tymczasem jest odwrotnie, znalazłam fotki z campingu, z plaży niestety żadnych sensownych.
A oto część campingu, w której byliśmy rozbici (ta wyżej położona). Zdjęcia zrobione po zwinięciu namiotów, dlatego tak pusto
Jak widzisz, jest naprawdę ładnie położony
Poza nami (i naszymi znajomymi) nie było obok nikogo. Ludzi rozbijali się poniżej (być może dlatego, żeby nie podchodzić pod górkę, wracając z toalety
)
Z przyczepą Was raczej umieszczą niżej, bo tam teren jest równiejszy (drzewka też tam są
).
Co do plaży, jest raczej niewielka, ale też sam camping do dużych nie należy. Po prawej stronie jest wybetonowany fragment, rodzaj pomostu, przy którym cumują łódki.
Sama plaża jest żwirkowa (z drobnymi kamyczkami). Zdjęcia na stronie campu (mimo że sprawiają wrażenie zrobionych w latach 80-tych) dobrze oddają stan faktyczny, zwłaszcza jeśli chodzi o plażę. Na stronie głównej jest duże zdjęcie, widok od strony morza, na podstawie którego możesz się zorientować w wielkości plaży.
Mimo niewielkich rozmiarów nie było na niej tłoczno. Psa na plaży pamiętam (co naturalne, skoro można przyjechać z psem
)