Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pag-czerwiec 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 13.06.2012 19:18

kolejny poranek-upał za oknem ale niestety znów wietrznie-śniadanie kawa i wyruszamy do Zadaru (1h drogi)- :D
Obrazek
Obrazek
dowód że wieje-zatykało mnie :D :D
Obrazek
Zadar
Obrazek
Obrazek
w drodze powrotnej Nin
Obrazek
spacer po Pagu z zaliczeniem lodów(w tle czarne madonny codziennie o tej samej porze)
Obrazek
Ostatnio edytowano 14.06.2012 07:17 przez agabe, łącznie edytowano 1 raz
Anastazja
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anastazja » 13.06.2012 19:39

dziękuje:)lody:))))już doczekać sie nie mogę w takim razie:)planujemy nocleg na campingu w drażnice (jeżeli dobrze pamiętam nazwę)będziemy już po kilku dniach na krku a przed naszą ulubiona jadranką, miejsce docelowe to ciovo:)Jedziemy 6ty raz do Chorwacji i nadal nam mało więc wszelkie informacje i o ciekawych miejscach chętnie przeczytam:)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2012 20:12

agabe napisał(a):w drodze powrotnej Vin

Nin. :wink:
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 13.06.2012 20:23

agabe napisał(a):przerwa na kawe i lecimy zażyć kąpieli w 19stop. wodzie :D

To i tak cieplej niż w Bałtyku nawet w szczycie sezonu :lol: :lol:

agabe napisał(a): byliśmy troche przed sezonem wiec kramy z gadzetami dopiero się rozkładały

A ile pieniędzy Ci więcej zostało :D i cierpliowści :D

agabe napisał(a):spacer po Pagu z zaliczeniem lodów(w tle czarne madonny codziennie o tej samej porze)

Obrazek

Systematyczność to podstawa :D
Pozdrawiam :papa:
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 13.06.2012 20:28

ostatni dzień przeznaczony na oglądanie Cro-i wyruszamy z samego ranka na Jeziora Plitvickie-przed nami 2 godz drogi
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
and lody w "towarzystwie"
Obrazek
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 13.06.2012 20:29

anakin napisał(a):
agabe napisał(a):w drodze powrotnej Vin

Nin. :wink:

Dzięki :D
asia475
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) asia475 » 13.06.2012 20:30

Anastazja napisał(a):Witam, wreszcie jestem na bieżąco, mam nadzieje ze opowiesz coś jeszcze przed 18tym, wyjeżdżam własnie na pag od poniedziałku, chciałabym dowiedzieć się czegoś ciekawego:)
Pytanie od mojego męża czy jest na pagu wiele dróg najlepiej krętych(wybieramy się na motorach i obawiam się ze w tym roku już mi nie odpuści ostrych winkli:)?
Czy oprócz miejscowości pag, novalija i lun są jeszcze inne miasteczka , które warto zobaczyć?

Ładne jest też Mandre, a ścieżka fajna na motor i widokowo jest do Metajny :) i można na wyspę "rzucic okiem" z drugiej strony zatoki
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 14.06.2012 07:56

Anastazja - koniecznie trzeba odwiedzić Kolan i sklep firmowy Gligora, gdzie można kupić słynny paski sir. Poza tym ja się zakochałam w serze kozim - Kozlarze. :D :D :D Aha i pyszny Prsut też tam można kupić.

agabe - jak wrażenia z 19 stopniowego morza ??? Piękne zdjęcie z księżycowego, wietrznego Pagu :D :D :D
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 14.06.2012 09:44

w Kolanie nie byliśmy(choc mieliśmy po drodze)jakoś nie jesteśmy zwolennikami sera-niestety-mój żołądek tego rarytasu nie przyjmuje:(
co do morza-dało się wytrzymać:)
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 14.06.2012 10:10

ostatnie 2 dni pobytu spędziliśmy na plaży-woda ciut ciut cieplejsza ale słońce-----grzeje za oknem 30 st w cieniu---strasznie gorąco----
na plażach w Pagu nic się nie dzieje wiec wyruszamy do Starej Novaliji-zjeżdzalia wiec dzieci maja frajde, troche piachu,woda cieplejasz :D i czynna knajpka na plaży :D :D i przypadkowe spotkanie z kompanami podróży :D :D
Obrazek
Obrazek
i plaża w Simuni---żwirek na plaży, sporo lasu ale zejście do wody dosc kamieniste--
Obrazek
ostanie zdj z Pagu---6 rano i 26 stopni
Obrazek
i wyjeżdzamy do PL w drodze powrotnej spacer po Budapeszcie :D
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 14.06.2012 11:59

Szybka i krótka relacja, pozdrawiam.
Fajnie ogląda się relacje z 2012...... 8O
ewciaku
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewciaku » 15.06.2012 10:33

Jak to, już koniec :?:
Agula81
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agula81 » 26.06.2012 09:36

Agabe
Witam mam do Ciebie pytanie odnośnie apartamentu w którym byliście, my będziemy mieli pokój też na tym piętrze, tyle że za ścianą. Możesz coś napisać na temat właścicieli, czy są to starsi ludzie czy młodsi, czy można się z nimi dogadać, czy raczej są mało sympatyczni. Z góry dziękuję za jakąkolwiek odpowiedz :)
Pozdrawiam
greg1595
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) greg1595 » 26.06.2012 09:50

hej agabe , super fotki oj zazdroszcze Wam ja musze czekać do września na spotkanie z ukochaną Dalmacją.

Jade pierwszy raz z dzieckiem maluszek 20 m-cy. Nie ma problemów żywieniowych, chorób jelitowych w związku ze zmianą wody i flory bakteryjnej u dzieci? Jak wasze doświadczenia

pozdrav :D
agabe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agabe » 26.06.2012 14:31

Agula 81
pokoje sa takie jak na zdj-polecam ta kwaterke!-gospodarz przed naszym przyjazdem wylądował w szpitalu wiec go nie poznaliśmy-dzien przed naszym wyjazdem ktoś od niego z rodziny był naprawic satelite w całym budynku( nie było polskich kanałów) wiec chwile pogadaliśmy-po polsku-bardzo sympatyczni
naprawde polecam kwaterke!-grill tez jest do dyspozycji

greg1595
fotki nic specjalnego-starałam sie dodwac te fotki gdzie nas nie ma :D :D;
stołowaliśmy się w knajpkach na starówce-żadnych problemów żołądkowych nie był:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Pag-czerwiec 2012 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone