Dla mnie Istria to też prawdziwa Chorwacja - tylko troszkę inna niż za SplitemBeata W. napisał(a):Zupełnie zgadzam się z Januszem. Prawdziwa Chorwacja dla mnie tylko za Splitem
Dla mnie Istria to też prawdziwa Chorwacja - tylko troszkę inna niż za SplitemBeata W. napisał(a):Zupełnie zgadzam się z Januszem. Prawdziwa Chorwacja dla mnie tylko za Splitem
Janusz Bajcer napisał(a):Pauline napisał(a):Istria mnie jakos nie przekonuje stare budynki i te sprawy mnie nie kreca, raczej morze, plaze, zatoczki i piekne widoki
No trzeba jechać dalej na południe (za Split)
Janusz Bajcer napisał(a):Dla mnie Istria to też prawdziwa Chorwacja - tylko troszkę inna niż za SplitemBeata W. napisał(a):Prawdziwa Chorwacja dla mnie tylko za Splitem
Beata W. napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pauline napisał(a):Istria mnie jakos nie przekonuje stare budynki i te sprawy mnie nie kreca, raczej morze, plaze, zatoczki i piekne widoki
Zupełnie zgadzam się z Januszem. Prawdziwa Chorwacja dla mnie tylko za Splitem
Jeśli chodzi o Pag, zaplanowaliśmy któregoś roku i równie szybko jak tam dotarliśmy, zjechaliśmy dalej na południe. A już Pag Novalia chyba gorszy od Łeby w największym sezonie. Krajobraz raczej też mało ciekawy. Polecam Brać lub Hvar
Pauline napisał(a):Beata W. napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pauline napisał(a):Istria mnie jakos nie przekonuje stare budynki i te sprawy mnie nie kreca, raczej morze, plaze, zatoczki i piekne widoki
Jeśli chodzi o Pag, zaplanowaliśmy któregoś roku i równie szybko jak tam dotarliśmy, zjechaliśmy dalej na południe. A już Pag Novalia chyba gorszy od Łeby w największym sezonie. Krajobraz raczej też mało ciekawy. Polecam Brać lub Hvar
wcale mi nie pomagacie usiluje wybrac cos z rejonow bardziej polnocnych nikt nie wspomina wysp bardziej na polnoc, Cres, Krk, Rab... warto nie jestem AZ TAK wybredna
viltob08 napisał(a):Pauline napisał(a):Beata W. napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pauline napisał(a):Istria mnie jakos nie przekonuje stare budynki i te sprawy mnie nie kreca, raczej morze, plaze, zatoczki i piekne widoki
wcale mi nie pomagacie usiluje wybrac cos z rejonow bardziej polnocnych nikt nie wspomina wysp bardziej na polnoc, Cres, Krk, Rab... warto nie jestem AZ TAK wybredna
Napisałam o Cresie i Losnj, cudne miejsca, mnie osobiście ogromnie urzekł Brscec...Pooglądaj zdjęcia w internecie, myślę, że warto rozważyć.
Pauline napisał(a):wcale mi nie pomagacie usiluje wybrac cos z rejonow bardziej polnocnych nikt nie wspomina wysp bardziej na polnoc, Cres, Krk, Rab... warto nie jestem AZ TAK wybredna
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne