piotrf napisał(a):Podobno każdy kamień był świadkiem obrazków , gdy to brat brata nożem harata . . . kamieni tam około mnóstwa , więc i rejon historycznie bogaty
piotrf napisał(a):
Piękne zdjęcia , Robercie , scenografia z półki najwyższej , a skoro demony uśpione na czas dłuższy ( jak sądzę ), to raźniej popłyniemy dalej
Kapitańska Baba napisał(a):Niesamowita jest ta biała pustynia
Ma w sobie coś dziwnego co mnie ciągnie...
Kapitańska Baba napisał(a):Mąż powiedział że jak znajdziemy mały jacht z wielkim zbiornikiem na wodę to jest do zrobienia Tylko w jak dalekiej przyszłości?
Katerina napisał(a):CROberto napisał(a):Wpływamy do zatoki Slana , która to wystawi wszystkich na próbę...
I pięknie i smutno
CROberto napisał(a):Wybrać egoizm , czy nie wybrać nic...
Katerina napisał(a):Niby to samo, ale jednak nie.
CROberto napisał(a):Jacht ,niech lepiej będzie duży - to załodze lepiej służy...
CROberto napisał(a): Jestem tylko człowiekiem ... mam wakacje - nie muszę pracować
..................................nawet nad sobą...
CROberto napisał(a): no i ....lubię mieć wybór....
Wolę odciski , niż odleżyny...
Kapitańska Baba napisał(a):CROberto napisał(a):Jacht ,niech lepiej będzie duży - to załodze lepiej służy...
Wczoraj taki jeden wyszukaliśmy - no idealny....ale na ten moment nie zarezerwujemy bo jak Ciekawe czy na nas zaczeka
wiola2012 napisał(a):CROberto napisał(a): Jestem tylko człowiekiem ... mam wakacje - nie muszę pracować
..................................nawet nad sobą...
Czy to zasługa Pagu? Taka asertywność , do pozazdroszczenia. Częściej mam poczucie, że nuszę dbać o to, żeby wszyscy byli zadowoleni. Chyba klasyfikuję się na „pagową” terapię
CROberto napisał(a):
no i ....lubię mieć wybór....
Wolę odciski , niż odleżyny...
wiola2012 napisał(a):Świetny tekst, muszę go zapamiętać , posłuży mi jako cięta riposta dla mojej leżakującej, drugiej połowy
piekara114 napisał(a):Taki plan na pływanie miałam na lipiec. Ale cena najmniejszej łódki (600 kn na dzień, 550 kn na pół) zdecydowanie mnie zniechęcił. Dla 3 osób jednak wysoka.... No i jednak nasza lipcowa pogoda nie była taka pewna... co rano trzeba było sprawdzać, co będzie i którą stronę wyspy na odpoczynek wybrać....
Może kiedyś?? Może kajakiem??