Błękity i mosty nadrobione
Most widziałam tylko z daleka gdzieś tam w przelocie - tu u Ciebie wygląda majestatycznie
anakin napisał(a):CROberto napisał(a):Nie noooo..... tylu pokonanych Cromaniaków...
Rysio był.
No ale admin to admin.
Może i ja się skuszę.
piotrf napisał(a):I niech mi ktoś napisze , że to normalna wyspa
piotrf napisał(a):Nam również trokut nie był dany . . . i . . . tylko ogień żywy lejący się z nieba ....
Kapitańska Baba napisał(a):Błękity i mosty nadrobione
Most widziałam tylko z daleka gdzieś tam w przelocie - tu u Ciebie wygląda majestatycznie
Hercklekot napisał(a):Oprócz niebanalnej narracji CROberto nieźle walnął "po oczach". Piękne widoki, piękne zdjęcia.
CROberto napisał(a):piotrf napisał(a):I niech mi ktoś napisze , że to normalna wyspa
Most autostradowy Maslenica też nieźle się prezentujeCROberto napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Błękity i mosty nadrobione
Zacnie ,to wszystko się prezentuje...
W ładniejszej scenerii,mostu jeszcze nie widziałem...
Może, ten planowany na Peljesac mu dorówna ?
CROberto napisał(a):Hercklekot napisał(a):Oprócz niebanalnej narracji CROberto nieźle walnął "po oczach". Piękne widoki, piękne zdjęcia.
Bardzo dziękuję
Życzę udanych wakacji i równie pięknych widoków...
Rejon Chorwacji, do którego się wybierasz ,bardzo mi się podoba...
Do promu na Pag bedziesz miał "rzut słomkowym kapeluszem" ,a stamtąd blisko na Rucicę i Beretnicę... (swobodnie się wyrobicie...)
Obowiązkowo jeszcze Zavratnica (ale to już w inną stronę i innego dnia...)
CROberto napisał(a):gusia-s napisał(a):Most autostradowy Maslenica też nieźle się prezentuje
Nieźle to mało powiedziane... Nie brałem go pod uwagę,bo tam mnie jeszcze nie było...
Trzasietamdokulać...
mchrob napisał(a):....
"CROberto"]
I niech mi ktoś napisze , że to normalna wyspa
Na potwierdzenie naszych słów - fotka......
Powrót do Nasze relacje z podróży