Pogoda i Jadran zrobiły robotę...tony montana napisał(a):Skandalicznie krystaliczne te fotki!
Senkju
CROberto napisał(a):
Paski Trokut ma jedną - jak już wcześniej wspomniałem,to jedno z tych miejsc ,które kusi takich jak ja...
I już jestem w drodze, gdy nagle zauważam,że ......zaparkowali właściciele...
walp napisał(a):A już myślałem, że mnie zaprowadzisz do Trokuta. Dwa lata temu próbowałem dotrzeć, ale mnie się nie udało.
Swoje starania opisałem krótko w KMWP
CROberto napisał(a):Nie wiem, czy się nie przyczyniłeś do mojejej rezygnacji ,w równym stopniu co alieny
CROberto napisał(a):Obiecuję ,że w przyszłości gdy się tam wybiorę - odcinek będzie miał tytuł :
Veni...vidi ...vici...
Jakbyco , kląć będę tylko po naszemu i......
walp napisał(a):CROberto napisał(a):Nie wiem, czy się nie przyczyniłeś do mojejej rezygnacji ,w równym stopniu co alieny
Eh.. tego bym nie chciał.
walp napisał(a):Trzymam kciuki za ewentualne drugie podejście.
Katerina napisał(a):CRObertoJakbyco , kląć będę tylko po naszemu i......
Ależ, to jest bardzo niebezpieczne
Ponoć jedno nasze bardzo niewinne przekleństwo dla przedszkolaków (związane z drobiem) jest bardzo źle odbierane przez Chorwatów
Trzeba sobie dobrać jakieś fajne po węgiersku, estońsku, bądź też islandzku
Katerina napisał(a):Byłam pewna,że zobaczę u Ciebie Trokut ( bo, kto jak nie Ty by tam podreptał ), ale rozumiem, tez sobie podarowałam. Natomiast most - super - trafiłam na taką samą pogodę i kolory
gusia-s napisał(a):To i ja dołączam do pokonanych przez trokut. Złe moce nasłały wtedy szelfiaste chmurzyska, z których lało jak z cebra i rzucało gromami a to był ostatni dzień w okolicy przed przeprowadzką w inne miejsce
gusia-s napisał(a):Miejsce przy twierdzy z widokiem na most ma tę moc Też trafiłam na pogodę żyleta i stado wygłodniałych kotów .
Wybierając się tam dobrze zabierać poczęstunek, suchą karmę i wodę.
CROberto napisał(a):gusia-s napisał(a):Miejsce przy twierdzy z widokiem na most ma tę moc Też trafiłam na pogodę żyleta i stado wygłodniałych kotów .
Wybierając się tam dobrze zabierać poczęstunek, suchą karmę i wodę.
Nastawiłem nastolatki na kocią bandę,i było wielkie rozczarowanie,bo ani jednego sierściuszka nie uświadczyły
Powrót do Nasze relacje z podróży