agata26061 napisał(a):A tak wracając do relacji to jak jest z tym słońcem w Bosanie? My mamy rezerwacje w mieście Pag, ale tutaj na obrzeżach miasta po stronie Bosany, więc mam nadzieje, że jakoś nie da nam bardzo po doopie ten popołudniowy cień. Macie jakieś rozeznanie co do godzin o których to słońce tam się pojawia i zachodzi w lipcu? Anakin może Ty bardziej znasz sytuację?
CROberto napisał(a):To prawda
Widzę , że na plaży mniej ludzi miałeś ( większość chyba przypłynęła ) i światło do zdjęć idealne
U nas do pewnego momentu przejrzystość była okropnie przymulona ...
CROberto napisał(a):Julia w lutym skończyła 16 pierwsze zdjęcia wstawiałem gdy miała cztery latka...
Coś po skończeniu relacji wrzucę...
Moim zdaniem tu gdzie masz rezerwację ,to jest najlepsza miejscówka jeśli cdzi o miasto Pag.Powinniście mieć ładny widok z tarasu.
Słońce z plaż Bosany znika ok. 17.
Z tego co kojarzę to usytuowanie terenu jest takie ,że do apartamentów słońce dociera dłużej.
Mikromir napisał(a):CROberto napisał(a):Słońce z plaż Bosany znika ok. 17.
Z tego co kojarzę to usytuowanie terenu jest takie ,że do apartamentów słońce dociera dłużej.
Ta strona zatoki, trochę dalej bo to już Sv. Marko, 21 lipca ok. 17.40:
Jak widać cienia na plaży jest już sporo, ale domy na klifie są w słońcu.
Moja ulubiona strona Pagu...
Można co rano oglądać wschód słońca.
anakin napisał(a):Wydaje mi się, że na plaży ten cień będzie Cię atakował niewiele później niż w Bošanie.
Aczkolwiek nie sprawdzałem osobiście, więc to takie trochę moje gdybanie.
Poważnym minusem tej lokalizacji jest fakt, że nie zobaczysz stamtąd....Metajny.
anakin napisał(a):agata26061 napisał(a):Widok z tarasu zapowiada się całkiem przyjemnie:
Powiem Ci, że robi wrażenie
Można wiedzieć ile ojro ten widok się ceni?
Powrót do Nasze relacje z podróży