PAG apartamenty u Pani Kseni Okrajek w mieście PAG
Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ktoś może korzystał z tych apartamentów. Znalazłam namiary, ale nie ma żadnej strony www. Może ktoś z forumowiczów był tam, albo coś wie na ten temat. Będę wdzięczna.
Dzisiaj pisałam z tą panią na temat apartamentów u niej,przysłała mi pare fotek.Wszystko bardzo ładne.Ale chciałabym też opis tych,którzy skorzystali z tych apartamentów.
My jedziemy w sierpniu , mamy zarezerwowany pokój na parterze. Na zdjęciach które wysłała nam Pani Ksenia wszystko wygląda bardzo dobrze więc mam nadzieję że również wrócimy z urlopu mega zadowoleni . Do sierpnia jeszcze daleko ale już odliczamy dni zwłaszcza że jest to nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji. Zabieramy również naszego małego pupila , P. Ksenia nie robi z tym problemu, w dodatku okazało się że też posiada Yorka.
Witam serdecznie! Czy mógłbym prosić o namiar i jakieś fotki pensjonatu U Pani Kseni. Szukam apartamentu dla rodzinki (2+2) od 06.07 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam,poszukuję apartamentu,mieszkania w miejscowości Pag może ma ktoś namiary na fajne kwatery,z góry bardzo dziękuję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Parek7 napisał(a):Witam,poszukuję apartamentu,mieszkania w miejscowości Pag może ma ktoś namiary na fajne kwatery,z góry bardzo dziękuję adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Posiadam namiar na ładne apartamenty na wyspie PAG u polskiej rodziny.W tym roku jedziemy po raz trzeci i z tego co wiem mają ostatnie wolne miejsca.Kontakt do nich: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
proszę o namiary, jak możesz w skrócie o mieszkaniu, jak daleko do wody bo będę jechał z dużym pontonem,i może jakieś fotki lub ich stronkę www, dzięki
Witam. Czy wybiera się ktoś do apartamentów Pani Kseni Okrajek w pierwszej połowie lipca?? My tam byliśmy 5 lat temu i było super, teraz będziemy od 11 lipca