Obejrzałem na mapie dokładnie i nie ma czego się obawiać
Martwią mnie te noclegi... Jeśli nie Metajna to gdzie proponujesz szukać ? Jedziemy pierwszy raz więc to i tak dla nas wyzwanie
anakin napisał(a):Jak dla mnie Caska zbyt blisko Zrce, choć są tacy, którzy twierdzą, że odgłosy tego "rumowiska" , tam nie docierają, w co nie bardzo wierzę.
Pozostałe miejscowości jak najbardziej....
Wg mnie nie ma sensu pchać się na południową stronę wyspy (Potočnica, Jakišnica, itp.), bo tam może być większy problem a i plaże zupełnie inne niż Rucica czy Beretnica.
W ostateczności zostaje Pag, choć ja jego jakimś szczególnym zwolennikiem nie jestem.
Śmiecimy trochę w relacji.
marosmaro napisał(a):"anakin" ma rację z Caską mieszkałem tam i Zrce jest cały czas tam słyszalne raz więcej a drugi mniej. Pewnie zależy od pogody i wiatru. Ale jedziemy tam jeszcze raz.
sviva napisał(a):Otóż Caska wcale nie jest głośnym miejscem. W miejscu gdzie mieliśmy apartament nie było imprez słychać w ogóle...
borsalino4 napisał(a):Wyrazam zgode na smiecenie w mojej relacji:-)
anakin napisał(a):borsalino4 napisał(a):Mam tylko nagie zdjecia na plazy:)
Jeżeli Twoje to podziękujemy.
borsalino4 napisał(a):Zapomnialem
Gdyby ktos mial problemy na Pagu z dojazdem na Sv Marije podaje namiary GPS
44.478
15.003
ambrozja567 napisał(a):borsalino4 napisał(a):Zapomnialem
Gdyby ktos mial problemy na Pagu z dojazdem na Sv Marije podaje namiary GPS
44.478
15.003
Witam, czy te zejście na Sv Marije jest bardzo trudne? Jedziemy na początku września na Pag i do Pag z 10-miesiecznym synkiem... Początkowo mieliśmy chodzić tylko na miejską plażę, ale po rozeznaniu w okolicy i Twoich zdjęciach kilka razy byśmy z chęcią poplażowali w okolicach Bośany, tylko te zejścia...
Jeszcze pytanie - czy na miejskiej plaży są dostępne prysznice?
Pozdrawiam