mervik napisał(a):anakin napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):a plaże w okolicach Bosany są na Pagu najlepsze
Całkowicie się z tym zgadzam.
..no prawie najlepsze....brak ciszy tak jak tu
Co to za plaza?
mervik napisał(a):anakin napisał(a):Kasia i Krzyś napisał(a):a plaże w okolicach Bosany są na Pagu najlepsze
Całkowicie się z tym zgadzam.
..no prawie najlepsze....brak ciszy tak jak tu
borsalino4 napisał(a):Tomek86 napisał(a):To mój pierwszy post na forum więc witam Wszystkich. A co do tematu to fajnie się czyta relację, szczególnie dla mnie jest ciekawa bo byłem na i w Pagu dokładnie w tym samym czasie co Ty i również bez klimy w apartamencie
Pozdrowienia
Gdzie mieszkaliscie?
anakin napisał(a):Czytejże jak człowiek.
Tam niech jadą.
borsalino4 napisał(a):Była 16.00 więc raczej jeszcze trzeźwi
Rysio napisał(a):borsalino4 napisał(a):Była 16.00 więc raczej jeszcze trzeźwi
Chciałeś raczej powiedzieć już trzeźwi Imprezy na Zrce kończą się słońce wstaje a i to nie daje pewności że oznacza to koniec imprezowania dla młodych I wcale nie piszę tego by tą młodzież piętnować Są młodzi niech się bawią, byle by potem autami nie jeździli, bo skutki bywają tragiczne. Szkoda chłopaków. Mogli następnego wieczoru znów imprezować i rwać laski.
Co do Novalji, to nie jest tak do końca jak piszesz. Miasteczko owszem jest pełne wieczorami ale w miarę ciche. Knajpki, koncerty gitarowe, młodzieży dużo ale kulturalnie. Dzicz odbywa się na Zrce więc nawet z dzieciakiem nie miałbym oporów tam kwaterować. Znajomi mieszkali w Novalji 10 min pieszo od centrum i cisza jak makiem zasiał:)
Powrót do Nasze relacje z podróży