Kobieta napisał(a):Prnjica nasza ulubiona plaza, właściwie codzienna
Zytek20 napisał(a):Fajna plażyczka, coś co tygryski lubią najbardziej:p. Zdjęcia super, tylko nie przegoniła was w tym dniu burza przypadkiem? Bo na ostatnim zdjęciu w oddali jakieś chmurska się czają..
Fatamorgana napisał(a):- widać wyraźnie, że na tej księżycowej pustyni jednak wyrósł jakiś las! Tam naprzeciwko!
Fatamorgana napisał(a):Ten zalew to jest kapryśny jak stara, zmanierowana baba. Tu znowu widzę takie zmarszczki na wodzie że hej.
Fatamorgana napisał(a):Co jeszcze ciekawsze - widać wyraźnie, że na tej księżycowej pustyni jednak wyrósł jakiś las! Tam naprzeciwko!
gusia-s napisał(a):Trzeba się spieszyć z odwiedzinami na Pagu bo niedługo może się z niego zrobić Peljesac lub inny Hvar
Ja na szczęście zdążyłam zobaczyć go w wersji księżycowej
Darkos napisał(a):A ja zachwyciłem się NIM dwa lata temu, kiedy były pustki!
Pisz i wklejaj
Czekamy
Fatamorgana napisał(a):Muszę Ci Piotrek powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony zdjęciami u Ciebie. W dodatku miałeś to szczęście, że te wiatry Ci ozdobiły niebo i wyczyściły je z syfu co widać od razu po przejrzystości powietrza i wyrazistości dali. Ale najładniejsze są te cienie na pustynnych wzgórzach Pagu rzucane przez chmury. 2 razy czekałem na coś takiego i..takiego wała, nic! Pag muszę więc jakby nieco nadrobić, bo i z tych plaż wymienionych zaliczyłem ledwie 2 (przy parkingach) bo bardziej upodobałem sobie jednak Bośanę i wyjątkowej urody skałki między zatokami.
Powrót do Nasze relacje z podróży