czekor68 napisał(a):Mom nadzieja ze pochwolisz sie na naszym forum z tegorocznych wakacji.
Jak tam dojadymy i bydzie o czym pisać to na pewno sie pochwola
te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):Koszt promu za auto i 4 osoby to po przeliczeniu - 95 zł.
taniocha, warto było
A nam się wydawało, że to drogo, podkreślić tu należy, że ten prom ma do przepłynięcia tylko 4 km.
porównując do odległości to faktycznie sporo, ale na pierwsze zaliczenie może być, porównując z innymi przeprawami, no i droga skrócona
rafalisko30 napisał(a):Piter, dzięki za super relację, za to, że Ci się chciało...
Mogę śmiało napisać, że w sierpniu będę z rodzinką wypoczywał na Pagu właśnie przez Ciebie, ale oczywiście to nie jest zarzut...
Miłego urlopu w bieżącym roku życzę...
cooleczka napisał(a):Zastanawiam się tylko czy w maju znajdę jeszcze jakąś przyzwoitą chałupę...
pozdrawiam,
czekor68 napisał(a):Nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem czegoś.
khml napisał(a):Przeczytałem dwa razy
Relacja = Rewelacja
Bardzo dziękuję za Twoje opisy, gdyż do tej pory nie wiedzieliśmy w jaki rejon mamy jechać po raz pierwszy a teraz już wiemy
Wyjeżdżamy 16.08 i... w ciemno Chcemy pierwszy tydzień spędzić na Pag. Mam tylko nadzieję, że nie będziemy zmuszeni do nocowania w samochodzie i jakiś "apartament" znajdziemy w Metajnie, Zubovici lub Mandre
marosmaro napisał(a):khml napisał(a):Przeczytałem dwa razy
Relacja = Rewelacja
Bardzo dziękuję za Twoje opisy, gdyż do tej pory nie wiedzieliśmy w jaki rejon mamy jechać po raz pierwszy a teraz już wiemy
Wyjeżdżamy 16.08 i... w ciemno Chcemy pierwszy tydzień spędzić na Pag. Mam tylko nadzieję, że nie będziemy zmuszeni do nocowania w samochodzie i jakiś "apartament" znajdziemy w Metajnie, Zubovici lub Mandre
Świetny wybór na pewno nie będziecie żałować Pag jest piękny. My mamy wyjazd 14.08 Caska (Pag) drugi raz tak nam się spodobało.
khml napisał(a):marosmaro napisał(a):khml napisał(a):Przeczytałem dwa razy
Relacja = Rewelacja
Świetny wybór na pewno nie będziecie żałować Pag jest piękny. My mamy wyjazd 14.08 Caska (Pag) drugi raz tak nam się spodobało.
W takim razie może się spotkamy
Powrót do Nasze relacje z podróży