te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):Koszt promu za auto i 4 osoby to po przeliczeniu - 95 zł.
taniocha, warto było
te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):355. Nasze auto, to samo co w tamtym roku, spisało się bardzo dobrze. Przejechaliśmy w sumie 2465 km.
za Wami przyczajeni rodacy
Mikromir napisał(a):Bardzo dziękuję za relację - naprawdę ogromnie mi się podobała. Jestem pod wrażeniem Waszego stylu spędzania wakacji - obejrzeliście mnóstwo zakątków na Pagu, także tych, o których istnieniu nie miałam pojęcia.
Niesamowicie fajnie pokazujecie dzieciom świat. Myślę, że to dla nich cenne i bardzo zaprocentuje teraz i w przyszłości.
Ciepłe pozdrowienia dla całej rodzinki.
Lednice napisał(a):Piter_M napisał(a):czekor68 napisał(a):No to czekomy na ta Austria 2015.
No i wypaploł
I już nima niespodzianki
No to napiszę jeszcze dokładniej: Jedziemy do Fusch an der Grossglocknerstrasse.
Bardzo fajna relacja PAG 2014
Alpy latem Dobra koncepcja
Mogę zaświadczyć
Piter_M napisał(a):te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):Koszt promu za auto i 4 osoby to po przeliczeniu - 95 zł.
taniocha, warto było
A nam się wydawało, że to drogo, podkreślić tu należy, że ten prom ma do przepłynięcia tylko 4 km.
Vjetar napisał(a):Fajne zdjęcia (i kotek ).
To tylko Austria będzie?
Nie wierzę...
Pozdrawiam
czekor68 napisał(a):Dzięki za relacje i przybliżenie Pag-u.W pełni sezonu i ja będę poznawał scieżki kierymi ty deptołeś.Baza wypadowa jak wiesz mom ta samo.Teraz tylko czekać na wyjazd i aby mało wiało mom nadzieja ze to co sie działo na poczatku roku w tych rejonach sie wyszumiało i lato bydzie bezwietrzne .
mervik napisał(a):Widzę na 359 zdjęciu niezła kolejka do promu
dids76 napisał(a):Piter_M napisał(a):Nasze tegoroczne wojaże będą całkiem inne, ale myślę, że też będzie fajnie
Pozdrawiam
Ale wakacje bez morza
Piter_M napisał(a):dids76 napisał(a):Piter_M napisał(a):Nasze tegoroczne wojaże będą całkiem inne, ale myślę, że też będzie fajnie
Pozdrawiam
Ale wakacje bez morza
No właśnie ... z tym jest problem, trochę żałujemy, że morza nie będzie ...
teraz wpadają nam do głowy pomysły np. takie żeby po Alpach wyskoczyć na jeden dzień nad włoskie morze, bo najbliżej