anakin napisał(a):Co prawda, jam nie Piter, ale wygląda jak Slana.... , czyli jeszcze kawałek pieszo za Beretnicą..
Aczkolwiek nie byłem, więc pewności nie mam.
Grzesiu ten chłop w pomaranczowej koszulce wie gdzie ta plaza....
anakin napisał(a):Co prawda, jam nie Piter, ale wygląda jak Slana.... , czyli jeszcze kawałek pieszo za Beretnicą..
Aczkolwiek nie byłem, więc pewności nie mam.
gusia-s napisał(a): ale cosik mi się widzi, że to będą wodospady na rzece Zrmanja.
kamil1929 napisał(a):.
mervik napisał(a):kamil1929 napisał(a):.
jakimiś zagadkami odpowiadasz na proste pytania
Mikromir napisał(a):Kamil dużo na Pagu bywał, wiesz... a to bardzo tajemnicza wyspa jest... więc mervik uważaj, żeby się tam za długo nie zatrzymać, bo też Cię może tak złapać... i Twoja następna relacja wyląduje w dziale: "Zagadka, ale wiadomo, że cromaniak potrafi"...
mervik napisał(a):...czy tam działają jakieś siły nieczyste...czy moc po anakinie
anakin napisał(a):mervik napisał(a):...czy tam działają jakieś siły nieczyste...czy moc pozostawiona przez anakina
Skoro mnie wywołujesz, to powiem Ci tylko, że po Pagu już nic nie jest takie samo...
kamil1929 napisał(a):gusia-s napisał(a):jackes napisał(a):gdzie to jest ? ( nie byłem w cro)
Nie na Pagu ale cosik mi się widzi, że to będą wodospady na rzece Zrmanja.
Stanowcze nie.
mervik napisał(a):gusia ...masz rację to są wodospady na Zrmanaji ...
mervik napisał(a):..no ... jak tu zaraz Piter wpadnie...ale my cały czas o Pagu
mervik napisał(a):..no ... jak tu zaraz Piter wpadnie...ale my cały czas o Pagu
Mikromir napisał(a):Taki gościnny jesteś, Piotr, że się tu zasiedzieliśmy i tak sobie gadamy... ale oczywiście tylko w temacie Pagu i jego legendy.
anakin napisał(a):mervik napisał(a):...czy tam działają jakieś siły nieczyste...czy moc pozostawiona przez anakina
Skoro mnie wywołujesz, to powiem Ci tylko, że po Pagu już nic nie jest takie samo...
mervik napisał(a):gusia-s napisał(a): ale cosik mi się widzi, że to będą wodospady na rzece Zrmanja.
gusia ...masz rację to są wodospady na Zrmanaji
a znajdują się tu
https://www.google.pl/maps/@44.1977368, ... a=!3m1!1e3kamil1929 napisał(a):.
..... tak przy okazji ....za bardzo pomocny to Ty nie jesteś ...jakimiś zagadkami odpowiadasz na proste pytania
...ucz się od Mikromir jak powinno się odpowiadać ...albo w ogóle nic nie pisać
Powrót do Nasze relacje z podróży