czekor68 napisał(a):No to Pyjter byda twoimi śladami podążoł w lipcu.Apartman zaklepany teraz tylko liczyć dni do wyjazdu.
Ja dopiero w sierpniu, ale też zamierzam "deptać" w tych miejscach. Odliczanie trwa!
czekor68 napisał(a):No to Pyjter byda twoimi śladami podążoł w lipcu.Apartman zaklepany teraz tylko liczyć dni do wyjazdu.
te kiero napisał(a):fajnie Piter, że pociągnąłeś dalej,
281 i 282 są super i nawet pojawiła się zieleń
gazinho napisał(a):Ja dopiero w sierpniu, ale też zamierzam "deptać" w tych miejscach. Odliczanie trwa!
Mikromir napisał(a):Czekam na Sv. Marko, gdzie przez tydzień stacjonowaliśmy, Sv. Mariję z super żwirkiem na plażach, na Dubravę - moje pierwsze plażowanie na Pagu ...
edajta napisał(a):Przeczytałam całą relację. Super. Ja byłam na Pagu przejazdem tylko i z małym dzieckiem ale w tym roku chyba bedzie znowu Pag, z tym że teraz dwójka dzieciaków bedzie wiec pewnie za dużo nie pojeżdzimy. Ale super relacja i zdjecia, zachęca do tego by tam być
Piter_M napisał(a):edajta napisał(a):Przeczytałam całą relację. Super. Ja byłam na Pagu przejazdem tylko i z małym dzieckiem ale w tym roku chyba bedzie znowu Pag, z tym że teraz dwójka dzieciaków bedzie wiec pewnie za dużo nie pojeżdzimy. Ale super relacja i zdjecia, zachęca do tego by tam być
To zależy w jakim wieku są te dzieci ... my mieliśmy dzieci w wieku 5 i 7 lat i zjeździliśmy prawie cały Pag
Piter_M napisał(a):
No to jedziemy dalej, następnym celem naszej wycieczki było Tovarnele.
sezamek1 napisał(a):i tu moje pytanie doradzisz mi może gdzie można bezpiecznie zaparkować w tej miejscowości na jakieś 6 - 8 godzin (może być płatny). Jakby dało radę to może jakaś mapka lub zdjęcia satelitarne z zaznaczonym parkingiem. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wskazówki.
MRK napisał(a):sezamek1 napisał(a):i tu moje pytanie doradzisz mi może gdzie można bezpiecznie zaparkować w tej miejscowości na jakieś 6 - 8 godzin (może być płatny). Jakby dało radę to może jakaś mapka lub zdjęcia satelitarne z zaznaczonym parkingiem. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wskazówki.
Nie jestem Piter, ale Ci odpowiem.
Tovarnele to mini mieścina. Nie ma czegoś takiego jak płatny, duży parking. Parkujesz przy "porcie" . Tam, gdzie jest wolne miejsce - tam stajesz.Od Novalji jedziesz drogą do samego końca...i jak się skończy ta droga...to rozejrzyj się i gdzieś zaparkuj:).
edajta napisał(a):Piter_M napisał(a):edajta napisał(a):Przeczytałam całą relację. Super. Ja byłam na Pagu przejazdem tylko i z małym dzieckiem ale w tym roku chyba bedzie znowu Pag, z tym że teraz dwójka dzieciaków bedzie wiec pewnie za dużo nie pojeżdzimy. Ale super relacja i zdjecia, zachęca do tego by tam być
To zależy w jakim wieku są te dzieci ... my mieliśmy dzieci w wieku 5 i 7 lat i zjeździliśmy prawie cały Pag
dzieci bedą miały odpowiednio 17 m-cy i prawie 5 lat
Powrót do Nasze relacje z podróży