Piter_M napisał(a):te kiero napisał(a):Piter_M napisał(a):
Tego dnia z rana zaplanowałem sobie krótką wycieczkę. Postanowiłem obejrzeć dwie zatoczki znajdujące się po drugiej stronie Zubovići. Poszedłem sam bo wychodziłem już o 6:00 rano i pewnie nikt i tak nie chciałby zemną iść.
lubię takie samotne wypady, na każdy urlop zawsze co najmniej jeden musi być zaliczony i zwykle się udaje, nawet nie tak wcześnie
jak Vela L jest taka mała, to jaka będzie Mala L
Żałuję, że więcej takich wycieczek nie zrobiłem ... a było by gdzie pójść.
Mala Luka jest trochę mniejsza, ale niewiele. Zdjęcia będą w następnej części.
Piter_M napisał(a):c.d.
A po śniadaniu postanowiliśmy pójść na plażę i normalnie odpocząć
Wybraliśmy się na plażę Dražica w Zubovići.
Był to szczyt sezonu i z miejscem na plaży było ciężko ... ale jakoś się wcisnęliśmy
Agawa. napisał(a):To jest dokładnie nasze miejsce na plaży - miło tam powrócić dzięki Waszej relacji a plaża w dzielnicy Zubovici - Drażica zwie się Plat
Piter_M napisał(a):Agawa. napisał(a):To jest dokładnie nasze miejsce na plaży - miło tam powrócić dzięki Waszej relacji a plaża w dzielnicy Zubovici - Drażica zwie się Plat
Z tego co ja wiem to zatoka nazywa się Plat a plaża Dražica, ale właściwie to na jedno wychodzi
Piter_M napisał(a):Agawa. napisał(a):To jest dokładnie nasze miejsce na plaży - miło tam powrócić dzięki Waszej relacji a plaża w dzielnicy Zubovici - Drażica zwie się Plat
Z tego co ja wiem to zatoka nazywa się Plat a plaża Dražica, ale właściwie to na jedno wychodzi
Bea.ta napisał(a):Piter_M napisał(a):Agawa. napisał(a):To jest dokładnie nasze miejsce na plaży - miło tam powrócić dzięki Waszej relacji a plaża w dzielnicy Zubovici - Drażica zwie się Plat
najważniejsze, że widać z niej Metajnę
rafalisko30 napisał(a):Gusia-s, kapitalna mapka, na pewno w przyszłym roku z niej skorzystam
Powrót do Nasze relacje z podróży