rafalisko30 napisał(a):Przyjemnie wyglądają te plaże w Mandre, Girenica też piękna. Pag na 100%, muszę tylko pomyśleć o jakiejś fajnej miejscówce
marosmaro napisał(a):Rafał polecam Caskę bardzo fajne miejsce wypadowe znajduje się + - w połowie Pagu do Lun jest mniej więcej tyle co do Pag.
marosmaro napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Przyjemnie wyglądają te plaże w Mandre, Girenica też piękna. Pag na 100%, muszę tylko pomyśleć o jakiejś fajnej miejscówce
Rafał polecam Caskę bardzo fajne miejsce wypadowe znajduje się + - w połowie Pagu do Lun jest mniej więcej tyle co do Pag.
anakin napisał(a):marosmaro napisał(a):Rafał polecam Caskę bardzo fajne miejsce wypadowe znajduje się + - w połowie Pagu do Lun jest mniej więcej tyle co do Pag.
Taaaaaaaaaaaaaaaa..
I Zrce na przeciwko...
Ale fakt.......do Severiny blisko.
rafalisko30 napisał(a):Przyjemnie wyglądają te plaże w Mandre, Girenica też piękna. Pag na 100%, muszę tylko pomyśleć o jakiejś fajnej miejscówce
marosmaro napisał(a):Rafał polecam Caskę bardzo fajne miejsce wypadowe ...
marosmaro napisał(a):... i na następne wczasy też właśnie tam jadę bo nie zdążyłem zobaczyć wszystkiego co zaplanowałem na Pagu.
czekor68 napisał(a):Dowej dalij Pioter bo jak mi nie wyjdzie coś z rezerwacją w Posedarje to chyba zaatakuja PAG.
Powrót do Nasze relacje z podróży