anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie?
Nie musisz
Zadar jest na pewno ciekawszy niż Rybnik
Piter_M napisał(a):anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie?
Nie musisz
Bea.ta napisał(a):Piter_M napisał(a):anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie?
Nie musisz
ale chyba nie ma tego co ma Rybnik
ale tam niech się Ani nie wybiera ... lepiej
Piter_M napisał(a):Oczywiście, Zadar nie ma tego co ma Rybnik
jest tylko jedna zasadnicza różnica między tymi miastami ... w Rybniku nic ciekawego nie ma, no chyba, że ktoś chce przyjechać na zakupy do Focusa albo Plazy.
Bea.ta napisał(a):a no widzisz ... bo u nas w B-B - do takich co się "dziwnie" zachowywali - mówiło się, ze się ich zawiezie do Rybnika i nie na zakupy
Bea.ta napisał(a):Czy napiszę coś złego, pisząc że Metajna jak zawsze piękna??
woka napisał(a):Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy.
woka napisał(a):Moim zdaniem .....
Zdjęcia mieszczą się kategorii "premium", ale, jak zauważam, często robione w tym samym miejscu tylko ujęcie insze. Swoje zadanie spełniają - zachwyt u odbiorcy.
Piter_M ..... mam wrażenie, że jednak relacja z KRK była bardziej urozmaicona, ciekawsza. Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy. Czyli - nie dla mnie.
Piter_M napisał(a):aaa ... o to Ci chodziło.
Jakby co to ten szpital w dalszym ciągu działa
Piter_M napisał(a):Szczególnie w tym świetle ... bo tego dnia rano taka piękna nie była.
Bea.ta napisał(a):ale jak sam widzisz ludzie jadą w poszukiwaniu tego czegoś, jadą raz, drugi, kolejny .... mało tego wiochę na końcu świata chcą skolonizować
Bea.ta napisał(a):
Jedyny minus - że nie spotkamy się tam skoro to nie miejsce dla Ciebie
anakin napisał(a):woka napisał(a):Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy.
.... zdanie stwierdzające, że zaprzeczenie założenia tego twierdzenia pociąga za sobą zaprzeczenie jego tezy. Twierdzeniem przeciwnym do twierdzenia jeśli A, to B jest zdanie jeśli nieprawda, że A, to nieprawda, że B. Twierdzenie przeciwne jest równoważne twierdzeniu odwrotnemu i, podobnie jak to ostatnie, nie musi być prawdziwe wraz z twierdzeniem T.
woka napisał(a):etam, ... jacy jadą, jacy jadą ....kilka ludzi na krzyż. Przecież widać i Piter-M pisze, że wszędzie pusto.
woka napisał(a):hmmmm, jak tam już będziesz to daj znać. Jak dla Ciebie zrobię wyjątek i przyjadę (chyba).
woka napisał(a):Przecież ja nie piszę, że PAG jest brzydki, jest po prostu monotonny do granic "bulu"
Miasta ze starówką jako takiego nie ma, a plaże .... plaża jest plażą. Woda plus kamyki.
Bea.ta napisał(a):.. a plaże ... musiałbyś to przeżyć ....
woka napisał(a):Sęk w tym, że ja najlepiej czuję się z "rurką". Typowa plaża do leniuchowania za bardzo się do tego nie nadaje.
Skałki, małe przyjazne skałki - proszę Pani Beaty. Typowa plaża .... nooo, jak już nie ma skałek, ....w ostateczności, z braku laku ......
Powrót do Nasze relacje z podróży