Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

PAG 2014 & 2018 - a to było tak ... część 2 str. 42

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Piter_M
Cromaniak
Re: PAG 2014 - a to było tak ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 24.10.2014 21:04

anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie? :wink:

Nie musisz :)
Zadar jest na pewno ciekawszy niż Rybnik :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 24.10.2014 21:12

Piter_M napisał(a):
anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie? :wink:

ale chyba nie ma tego co ma Rybnik :)
ale tam niech się Ani nie wybiera ... lepiej :)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 24.10.2014 21:32

Bea.ta napisał(a):
Piter_M napisał(a):

ale chyba nie ma tego co ma Rybnik :)
ale tam niech się Ani nie wybiera ... lepiej :)

Oczywiście, Zadar nie ma tego co ma Rybnik :wink:
jest tylko jedna zasadnicza różnica między tymi miastami ... w Rybniku nic ciekawego nie ma, no chyba, że ktoś chce przyjechać na zakupy do Focusa albo Plazy.
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 24.10.2014 21:34

c.d.

Wracając do naszego apartmana zauważyliśmy, że zachodzące słońce bardzo ładnie oświetla okolice Metajny, więc koniecznie musieliśmy zatrzymać się na zrobienie kilku zdjęć.

198.
2014_04_198.jpg

199.
2014_04_199.jpg

200.
2014_04_200.jpg

201.
2014_04_201.jpg

Na tym zakończyliśmy ten krótki ale tak właściwie udany dzień.

c.d.n.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 24.10.2014 21:42

Piter_M napisał(a):Oczywiście, Zadar nie ma tego co ma Rybnik :wink:
jest tylko jedna zasadnicza różnica między tymi miastami ... w Rybniku nic ciekawego nie ma, no chyba, że ktoś chce przyjechać na zakupy do Focusa albo Plazy.

a no widzisz ... bo u nas w B-B - do takich co się "dziwnie" zachowywali :roll: - mówiło się, ze się ich zawiezie do Rybnika :) i nie na zakupy :)

Czy napiszę coś złego, pisząc że Metajna jak zawsze piękna?? :)
Piter_M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piter_M » 24.10.2014 21:54

Bea.ta napisał(a):a no widzisz ... bo u nas w B-B - do takich co się "dziwnie" zachowywali :roll: - mówiło się, ze się ich zawiezie do Rybnika :) i nie na zakupy :)

aaa ... o to Ci chodziło.
Jakby co to ten szpital w dalszym ciągu działa :)

Bea.ta napisał(a):Czy napiszę coś złego, pisząc że Metajna jak zawsze piękna?? :)

Szczególnie w tym świetle ... bo tego dnia rano taka piękna nie była.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.10.2014 06:59

a tu dalej tak ostro z tą ostrością na zdjęciach :lol:
przestrzenne pejzaże paskie bardzo zachęcają do odwiedzin,
dobrze że ramki je ograniczają, bo oczy wychodziłyby za uszy :wink:
muszę na nowo powrócić z tematem: jak przekonać żonę do Pagu
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.10.2014 09:12

Moim zdaniem .....
Zdjęcia mieszczą się kategorii "premium", ale, jak zauważam, często robione w tym samym miejscu tylko ujęcie insze. :wink: Swoje zadanie spełniają - zachwyt u odbiorcy.
Piter_M ..... mam wrażenie, że jednak relacja z KRK była bardziej urozmaicona, ciekawsza. Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy. Czyli - nie dla mnie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 25.10.2014 09:18

woka napisał(a):Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy.

.... zdanie stwierdzające, że zaprzeczenie założenia tego twierdzenia pociąga za sobą zaprzeczenie jego tezy. Twierdzeniem przeciwnym do twierdzenia jeśli A, to B jest zdanie jeśli nieprawda, że A, to nieprawda, że B. Twierdzenie przeciwne jest równoważne twierdzeniu odwrotnemu i, podobnie jak to ostatnie, nie musi być prawdziwe wraz z twierdzeniem T.

:mrgreen:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.10.2014 09:35

woka napisał(a):Moim zdaniem .....
Zdjęcia mieszczą się kategorii "premium", ale, jak zauważam, często robione w tym samym miejscu tylko ujęcie insze. :wink: Swoje zadanie spełniają - zachwyt u odbiorcy.
Piter_M ..... mam wrażenie, że jednak relacja z KRK była bardziej urozmaicona, ciekawsza. Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy. Czyli - nie dla mnie.

Uwielbiam woka Twoje zdania :) są takie Twoje całkiem :)
Ale masz rację - nic na tym Pagu nie ma ... absolutnie nic, ale jak sam widzisz ludzie jadą w poszukiwaniu tego czegoś, jadą raz, drugi, kolejny .... mało tego wiochę na końcu świata chcą skolonizować :)
Jedyny minus - że nie spotkamy się tam :( skoro to nie miejsce dla Ciebie :smo:

Piter_M napisał(a):aaa ... o to Ci chodziło.
Jakby co to ten szpital w dalszym ciągu działa :)

w końcu z tradycjami szpital :)

Piter_M napisał(a):Szczególnie w tym świetle ... bo tego dnia rano taka piękna nie była.

zawsze jest piękna :evil: nawet rano i wkurzona :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.10.2014 15:45

Bea.ta napisał(a):ale jak sam widzisz ludzie jadą w poszukiwaniu tego czegoś, jadą raz, drugi, kolejny .... mało tego wiochę na końcu świata chcą skolonizować :)

etam, ... jacy jadą, jacy jadą ....kilka ludzi na krzyż. :wink: Przecież widać i Piter-M pisze, że wszędzie pusto.
Bea.ta napisał(a):
Jedyny minus - że nie spotkamy się tam :( skoro to nie miejsce dla Ciebie :smo:

hmmmm, jak tam już będziesz to daj znać. Jak dla Ciebie zrobię wyjątek i przyjadę (chyba). Przecież ja nie piszę, że PAG jest brzydki, jest po prostu monotonny do granic "bulu" :wink: :wink: :oops:
Miasta ze starówką jako takiego nie ma, a plaże .... plaża jest plażą. Woda plus kamyki.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.10.2014 15:54

anakin napisał(a):
woka napisał(a):Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy.

.... zdanie stwierdzające, że zaprzeczenie założenia tego twierdzenia pociąga za sobą zaprzeczenie jego tezy. Twierdzeniem przeciwnym do twierdzenia jeśli A, to B jest zdanie jeśli nieprawda, że A, to nieprawda, że B. Twierdzenie przeciwne jest równoważne twierdzeniu odwrotnemu i, podobnie jak to ostatnie, nie musi być prawdziwe wraz z twierdzeniem T.
:mrgreen:

:lol: .... owszem. Coś w tej kategorii. :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.10.2014 16:39

woka napisał(a):etam, ... jacy jadą, jacy jadą ....kilka ludzi na krzyż. :wink: Przecież widać i Piter-M pisze, że wszędzie pusto.

ludzi masz w innych pięknych miejscach Chorwacji ;)
Piter specjalnie tak napisał, żeby nie zachęcać do przyjazdu przecież ... :roll:

woka napisał(a):hmmmm, jak tam już będziesz to daj znać. Jak dla Ciebie zrobię wyjątek i przyjadę (chyba).

cały czas mnie wzruszasz :smo: do bulu

woka napisał(a):Przecież ja nie piszę, że PAG jest brzydki, jest po prostu monotonny do granic "bulu" :wink: :wink: :oops:
Miasta ze starówką jako takiego nie ma, a plaże .... plaża jest plażą. Woda plus kamyki.

Pag jest inny .... a czy monotonny??? znam monotonniejszych :roll: ... tzn monotonniejsze miejsca :)
Miasto ze starówka to mi się przyda raz, czy dwa w czasie pobytu, najlepiej jak sobie do niego kawałek dojadę :) a plaże ... musiałbyś to przeżyć .... 8)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 25.10.2014 17:19

Bea.ta napisał(a):.. a plaże ... musiałbyś to przeżyć .... 8)

Sęk w tym, że ja najlepiej czuję się z "rurką". Typowa plaża do leniuchowania za bardzo się do tego nie nadaje.
Skałki, małe przyjazne skałki - proszę Pani Beaty. Typowa plaża .... nooo, jak już nie ma skałek, ....w ostateczności, z braku laku ...... :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.10.2014 17:59

woka napisał(a):Sęk w tym, że ja najlepiej czuję się z "rurką". Typowa plaża do leniuchowania za bardzo się do tego nie nadaje.
Skałki, małe przyjazne skałki - proszę Pani Beaty. Typowa plaża .... nooo, jak już nie ma skałek, ....w ostateczności, z braku laku ...... :wink:

ależ ja Cię nie przekonuję do Pagu :)
żeby nie było, jak tylko wiem jak tam jest :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

PAG 2014 & 2018 - a to było tak ... część 2 str. 42 - strona 21
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone