woka napisał(a):Znając możliwości autora - idę o zakład,że będzie lepiej jak w rzeczywistości.
emi13214 napisał(a):Czekamy z niecierpliwością.
mirasowski napisał(a):Witam. Zasiadam do relacji i ja. Może być ciekawie. Pozdrawiam.
Kobieta napisał(a):hmmm ciekawe czy się spotkaliśmy bo byliśmy w tym samym terminie Pozdrawiam
agata26061 napisał(a):Pag chodzi mi po głowie już od jakiegoś czasu. W tym roku Riviera Makarska, ale w przyszłym roku niewiadomo, może to będzie Pag
mervik napisał(a):Chyba za Piterem będę podążał ,Krk zaliczony...teraz...może Pag
..będę uważnie czytał czy coś się zmieniło jak wcześniej opisywał anakin
...jakby nie patrzeć , to będziemy się posuwać w stronę południa i zaliczać teraz wyspy
Darkos napisał(a):Byłem w 2012 w Metajce.
P.S.
A czy Ty mi nie ukradłeś połowę tytułu z Metajny?
beagm napisał(a):Miłośniczka Pagu i Mandre, ale chętnie poczytam i pooglądam "drugą" stronę
torreso napisał(a):Za 12 dni wyruszamy na Pag, więc chętnie potwierdzę swoje pozytywne obawy co do oczekiwań
gusia-s napisał(a):I ja popatrzę jakie zmiany zaszły przez rok na Pagu
woka napisał(a):Znając możliwości autora - idę o zakład,że będzie lepiej jak w rzeczywistości.
Lednice napisał(a):woka napisał(a):Znając możliwości autora - idę o zakład,że będzie lepiej jak w rzeczywistości.
No, to było trochę złośliwe
Poprzednia relacja z wyspy Krk była o podróży we wrześniu, kiedy nie ma tam tylu ludzi i nie ma takich upałów.
Jak ktoś spodziewał się w lipcu czy sierpniu pustej plaży w Baśce i braku żaru z nieba, to mógł się pomylić
Piter_M napisał(a):agata26061 napisał(a):Pag chodzi mi po głowie już od jakiegoś czasu. W tym roku Riviera Makarska, ale w przyszłym roku niewiadomo, może to będzie Pag
Polecam, ale pewnie sama się przekonasz jak dokończę relację
Dromader napisał(a):Księżycowe krajobrazy bardzo lubię Przy okazji Twojej relacji wrócę wspomnieniami do naszej wizyty na tej wspaniałej wyspie w 2011 roku Czekam na dalszą część relacji.
awram_ napisał(a):Jeśli Pag, to nie może mnie tutaj zabraknąć . Czekam!
sebcio89 napisał(a):Czekamy czekamy My wyruszamy w sobotę i jeszcze dokładnie nie wiemy gdzie Może i Pag a potem Makarska...
Sroqraf napisał(a):Jestem ciekaw tej relacji. My bardzo spontanicznie wybraliśmy Novalję. Pierwszymi osobami, które napotkaliśmy po wyjściu z auta byli Polacy Później wśród wielu mieszających się języków wśród spacerującej przy plaży młodzieży wyłuskaliśmy znajome "zoba, jakie ma małe cycki"
Powrót do Nasze relacje z podróży