Piter_M napisał(a):ahh ... na Girenicy, tam to było fajnie, ludzie rozłożeni średnio co 50 metrów będzie też o tym.
Bardziej chyba o...otoczaki chodzi, nie?
Franz napisał(a):Piter_M napisał(a):A na jednaj z plaż spotkałem takiego oto jeżowca
W odróżnieniu od jeża, który nosi jabłka (pamiętam z elementarza), ten nosi kamyki.
Pozdrawiam,
Wojtek
anakin napisał(a):Piter_M napisał(a):ahh ... na Girenicy, tam to było fajnie, ludzie rozłożeni średnio co 50 metrów będzie też o tym.
Bardziej chyba o...otoczaki chodzi, nie?
rbandula napisał(a):Dziękuję za zdjęcie nr 170 - przywołało wspomnienia, wzruszyło, jest takie ..... moje .
Piter_M napisał(a):...gostek sprzedawał go po 190 kun za kg, ..
Piter_M napisał(a):c.d.
Następnie pojechaliśmy na obowiązkowy punkt na Pagu, czyli punkt widokowy
175.
Lednice napisał(a):Fotka - mistrzostwo świata
woka napisał(a):Piter_M napisał(a):...gostek sprzedawał go po 190 kun za kg, ..
Choćby był ze "szczerego złota" - nie kupiłbym. To prawie 110 zł /kg. Niech sobie wycenia, może nawet po 500 kn/kg. Jego sprawa. Moim zdaniem - nie wart więcej niż połowa żądanej ceny.
woka napisał(a):Piter_M napisał(a):...gostek sprzedawał go po 190 kun za kg, ..
Choćby był ze "szczerego złota" - nie kupiłbym. To prawie 110 zł /kg. Niech sobie wycenia, może nawet po 500 kn/kg. Jego sprawa. Moim zdaniem - nie wart więcej niż połowa żądanej ceny.
Lednice napisał(a):Piter_M napisał(a):c.d.
Następnie pojechaliśmy na obowiązkowy punkt na Pagu, czyli punkt widokowy
175.
Fotka - mistrzostwo świata
woka napisał(a):Lednice napisał(a):Fotka - mistrzostwo świata
Przeca pisałem ..... Piter_M potrafi czarować. U niego wszystkie foto jest jest jak z bajki. Zapewne "pomaga" jakiś program ale tak czy siak ..... zdjęcia cudne.
Jak dla mnie, np. 177 ...ehhh, wszystkie mają to coś.
Powrót do Nasze relacje z podróży