Bea.ta napisał(a):oj to źle szukałeś leżenia
albo masz za dużo kości
Przyznaję się:
I jedno i drugie
anakin napisał(a):Ale jest jeszcze jedno miejsce w planach.
Záliv Svetojanj.
Jak dla mnie bajkaaaaaaaaaaaaaaaaa..
mervik napisał(a):Chyba za Piterem będę podążał ,Krk zaliczony...teraz...może Pag
..będę uważnie czytał czy coś się zmieniło jak wcześniej opisywał anakin
...jakby nie patrzeć , to będziemy się posuwać w stronę południa i zaliczać teraz wyspy
linapau napisał(a):a co planujecie na wakacje 2015??? - tak pytam z ciekawości oczekując na kolejne fotki i fotorelację
mervik napisał(a):...jakby nie patrzeć , to będziemy się posuwać w stronę południa i zaliczać teraz wyspy
rafalisko30 napisał(a):Piter, zauważyłem, że na plażach Pagu strasznie mało ludzi (ok, są wyjątki), a byłeś tam w sierpniu, w szczycie sezonu...
Z czego to wynika? Z wygody wczasowiczów, bo na większość przepięknych plaż Pagu trzeba trochę wysiłku, by tam dotrzeć? Pustki na Beretnicy (patrząc na Twoje zdjęcia) bardzo mnie zastanawiają?
To może złe porównanie, bo są różne miejsca, różne plaże, ale na Sepurine w Rogoźnicy, pomimo średniej pogody czułem się jak sardynki w puszce...
Piter_M napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Piter, zauważyłem, że na plażach Pagu strasznie mało ludzi (ok, są wyjątki), a byłeś tam w sierpniu, w szczycie sezonu...
Z czego to wynika? ...
... Oczywiście na Pagu są też plaże zatłoczone, które wyglądają jak plaże w Makarskiej, Bašce czy Rogoźnicy, są to np.: Zrće, Caska i Planjka, pewnie dlatego, że są to plaże łatwo dostępne.
A pustki na Beretnicy były spowodowane wiatrem jaki tam wiał i mało kto chciał tam iść.
gusia-s napisał(a):Na Beretnicy poza nami były 4 parasole a wiatru zero na Girenicy jeszcze mniej.
gusia-s napisał(a):Na jednej z plaż był taki tłum, że uciekliśmy odrazu, była to plaża Babe w Novaliji
Powrót do Nasze relacje z podróży