Lednice napisał(a):Ekstra miejsce
Jak długo trzeba iść na piechotę, żeby tam się dostać
Jakieś 30 minut z Rucicy, chyba, że wieje konkretnie, to wtedy zejdzie jakieś 10 minut dłużej:).
Lednice napisał(a):Ekstra miejsce
Jak długo trzeba iść na piechotę, żeby tam się dostać
Piter_M napisał(a):Zdziwiło mnie, że na takim pustkowiu w ogóle coś rośnie, a tu patrzę, między kamieniami takie fajne rośliny
anakin napisał(a):Piter_M napisał(a):Zdziwiło mnie, że na takim pustkowiu w ogóle coś rośnie, a tu patrzę, między kamieniami takie fajne rośliny
Coś te barany muszą żreć...
Piter_M napisał(a):anakin napisał(a):A do Kolan zawitaliście?
Nie, tylko parę razy przejeżdżaliśmy, raz nawet chcieliśmy się zatrzymać na jedzenie w jakiejś konobie w Kolan ale nie było gdzie auta zaparkować
anakin napisał(a):W sumie to nie ma tam nic ciekawego, poza miejscem gdzie można kupić paški sir.
I zobaczyć jak "cenne" są te owce chodzące po Beretnicy.
Piter_M napisał(a):
ale to akurat nie jest minusem Beretnicy, a na Pagu generalnie wszędzie jest daleko.
Rysio napisał(a):Piter_M napisał(a):
ale to akurat nie jest minusem Beretnicy, a na Pagu generalnie wszędzie jest daleko.
Gupoty godosz Do Novalisa 15 minut autem, do starej kucy Ivanovej po vino i travu 3 min. pieszo, do sklepu 2 min, u pekaru 2,5, no do Pagu dalej bo jakieś 12-15 min. Do lodziarni w Karlobagu 25 min. Co mi więcej trza
te kiero napisał(a):zdjęcia oczywiście wyśmienite, jak te z Krku, nic się nie zmieniło - dalej preferujecie wędrówki ludów
rafalisko30 napisał(a):Piter, kapitalna relacja, świetne zdjęcia, zjawiskowe plaże (prawie wszystkie), masz mnie na sumieniu, w przyszłym roku na 100% Pag, na razie myślę o Mandre, byłeś?
Powrót do Nasze relacje z podróży