SYLWKA_2014 napisał(a):... Po cichu czytałam relacje na Cro i Wasza relacja i zdjęcia skierowały nas na KRK.
No cóż.
Niezbadane są efekty relacji z Pagu...
romuald22 napisał(a):SYLWKA_2014 napisał(a):... Po cichu czytałam relacje na Cro i Wasza relacja i zdjęcia skierowały nas na KRK.
No cóż.
Niezbadane są efekty relacji z Pagu...
Fatamorgana napisał(a):Czyli najpierw ich relacja z Krku skierowała Cię na Pag czy relacja z Pagu skierowała Cię na Krk?
Czy z Pagu na Pag a z Krku na Krk?
Bo już nie łapię...
SYLWKA_2014 napisał(a): chyba swoim wyjaśnieniem jeszcze bardziej namąciłam. W każdym bądź razie Piter - Autor relacji (przepraszam za per Ty, mam nadzieję, że nie będziesz miał nic przeciwko, bo kilka oper... na tym forum za Ty widziałam) zrozumie moje podziękowanie i wpis.
Dla nie łapiących - Piter w ubiegłym roku napisał relację z KRk, która mocno zachęciła mnie do odwiedzenia tego miejsca, w tym roku pisze o Pagu i zażartowałam, że być może w przyszłym roku znowu powędruję jego śladami. Przepraszam - ich śladami, pozdrawiam również Żonę i Synów.
Mam nadzieję, że teraz wszystko już jasne . No cóż zrozumieć kobietę nie jest łatwo
SYLWKA_2014 napisał(a):
..... Byliśmy od 14 do 28 czerwca, pogoda była cudna, ciepło ale nie za gorąco. Jednego dnia niebo było nieco zachmurzone, ale fajny dzień na wędrówki i zwiedzanie, drugiego dnia przez dwie godziny padał mocny deszcz, a później zrobiło się chyba jeszcze cieplej niż przed. Reszta dni z pięknym prawie bezchmurnym niebem. Ale jak widać na forum nie ma reguły, trzeba mieć jednak trochę szczęścia (nawet w Chorwacji). ........
Darkos napisał(a):A do Ciebie Piter:
Jak byś porównał: Lepszy Pag czy Krk?
Oczywiście subiektywnie.
Pozdrawiam
Darkos napisał(a):Na Krku byłem w sierpniu 2001, ale tylko kilka godzin.
Jak zobaczyłem te tłumy to zrobiłem w tył zwrot.
Powrót do Nasze relacje z podróży