wysoki-w1 napisał(a):Witam, mam już zaklepany wyjazd. Chce jechać przez Chałupki, później klasycznie czyli Ołomuniec, Brno, Mikulov, Austria, objazd autostrady SŁOWENIA (nocleg GORISNICA) no i autostradami w Cro do Slatine. Ile realnie może mi zając ta trasa? Jadę z 4-letnim brzdącem, który jeszcze w takiej długiej trasie nie był. Doradźcie proszę jaką trasą jechać? Mam dwie wersje wyjazdu 10.07 o 21:00 lub 11.07 o 3:00 rano ale ta pierwsza wersja jest aktualniejsza.
zgredzik napisał(a):wysoki-w1 napisał(a):Witam, mam już zaklepany wyjazd. Chce jechać przez Chałupki, później klasycznie czyli Ołomuniec, Brno, Mikulov, Austria, objazd autostrady SŁOWENIA (nocleg GORISNICA) no i autostradami w Cro do Slatine. Ile realnie może mi zając ta trasa? Jadę z 4-letnim brzdącem, który jeszcze w takiej długiej trasie nie był. Doradźcie proszę jaką trasą jechać? Mam dwie wersje wyjazdu 10.07 o 21:00 lub 11.07 o 3:00 rano ale ta pierwsza wersja jest aktualniejsza.
wysoki-w1 -
od 6 lat jeżdżę z Łodzi na Ciovo, zawsze tą samą trasą, czyli na Cieszyn, Frydek Mistek, Prerov, Brno, Wiedeń, Graz, zanim wjadę do Słowenii, zjazd z autostrady nr 222 na Mureck -> Słowenia i dalej na Lenart, Ptuj i do Zagrzebia.....
Dalsza droga do Dalmacji prościuteńka.
PozdRawiam.....
zgredzik napisał(a):
od 6 lat jeżdżę z Łodzi na Ciovo, zawsze tą samą trasą, czyli na Cieszyn, Frydek Mistek, Prerov, Brno, Wiedeń, Graz, zanim wjadę do Słowenii, zjazd z autostrady nr 222 na Mureck -> Słowenia i dalej na Lenart, Ptuj i do Zagrzebia.....
Dalsza droga do Dalmacji prościuteńka.
PozdRawiam.....
zgredzik napisał(a): zjazd z autostrady nr 222 na Mureck
PozdRawiam.....
wysoki-w1 napisał(a):Witam, mam już zaklepany wyjazd. Chce jechać przez Chałupki, później klasycznie czyli Ołomuniec, Brno, Mikulov, Austria, objazd autostrady SŁOWENIA (nocleg GORISNICA) no i autostradami w Cro do Slatine. Ile realnie może mi zając ta trasa? Jadę z 4-letnim brzdącem, który jeszcze w takiej długiej trasie nie był. Doradźcie proszę jaką trasą jechać? Mam dwie wersje wyjazdu 10.07 o 21:00 lub 11.07 o 3:00 rano ale ta pierwsza wersja jest aktualniejsza.
zgredzik napisał(a):dids76 -
niewielkim, ale jakimś tam problemem jest "NOWA" trasa, wskazana autostradą A1, wiesz, człowiek niezwyczajny w Polsce korzystać z dobrodziejstw tego rodzaju tras
Cóż, przejrzę sobie tą trasę na mapach i atlasach i kto wie..?! Zamierzam podobnie, jak Kolega Pabianiczanin wyruszyć w drogę ok. godz. 03:00.
PozdRawiam.....
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi