profet napisał(a):Real Białystok dziś widziałem Ożujsko ale chyba mniejsza butelka niż 0,5 i cena ponad 3,5 zł
czyli może się pojawić i w innych miastach ... hmm
Kedar048 napisał(a):Przepraszam jeśli źle umiesciłem wiadomość w tym temacie. Wczoraj w sklepie Real w Poznaniu pokazało sie Ożujsko . Niedawno była dyskusja na forum na ten temat - chciałem potwierdzic ,że jest chorwackie piwo do kupienia.
Janusz Bajcer napisał(a):Kedar048 napisał(a):Przepraszam jeśli źle umiesciłem wiadomość w tym temacie. Wczoraj w sklepie Real w Poznaniu pokazało sie Ożujsko . Niedawno była dyskusja na forum na ten temat - chciałem potwierdzic ,że jest chorwackie piwo do kupienia.
Już jest w temacie sprawdzę dzisiaj półki z piwem w sądeckim Realu
Tak myślałem....zatem wybiorę się do Reala jak ktoś w temacie potwierdzi , że jest Ożujsko w Realu w GD na Przymorzu lub Osowej.Janusz Bajcer napisał(a):Nie ma za 45 dni będzie ale w Tribunj
evil napisał(a):Dzisiaj widziałem Ożujsko 0,33 za 2,99 pln w gazetce MAKRO . No to mamy drugi punkt do sprawdzania czy rzeczywiście jest
jozek75 napisał(a):evil napisał(a):Dzisiaj widziałem Ożujsko 0,33 za 2,99 pln w gazetce MAKRO . No to mamy drugi punkt do sprawdzania czy rzeczywiście jest
Oferta od 29 maja - Trzeba poczekać do wtorku
evil napisał(a):jozek75 napisał(a):evil napisał(a):Dzisiaj widziałem Ożujsko 0,33 za 2,99 pln w gazetce MAKRO . No to mamy drugi punkt do sprawdzania czy rzeczywiście jest
Oferta od 29 maja - Trzeba poczekać do wtorku
Damy radę do wtorku podtrzymam się Carlsbergiem z Lidla , duża flaszka 0,65 l za 2,22 ,-