Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ożujsko w markecie Real

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a_tomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_tomek » 10.05.2012 15:08

Real Wrocław Korona... KOMPLETNIE NIEPRZYGOTOWANY NA MOJĄ WIZYTĘ ZAKUPOWĄ!

Skandal!!! Dajte mi knjige želje i pritužbe!
Loza_drinker
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Loza_drinker » 10.05.2012 15:12

maniust napisał(a):
Loza_drinker napisał(a):Też mi się tak wydaje, przy Ozujsko jest data 10.06 i miasto Poznań. Szkoda

To wytłumacz mi dlaczego koledzy objechali cały Poznań i nie ma ?!
Sugerujesz , że będzie 10.06 w Poznaniu , a gazetka ważna do 16.05?

Zrobili ludzi chyba w bambuko i tyle.......

Niezbadane są meandry logiki realowskich decydentów. Z gazetki wynika, że piwo będzie 10.06 w Poznaniu. Być może to zapowiedź. Tego nie wiem. Ja i tak mam gorzej, bo w Białymstoku to sobie nadziei żadnej nie robie.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.05.2012 16:19

Zjechałem dziś :

Real - Przymorze Gdańsk - brak
Real - Osowa Gdańsk - brak

Stwiedziłem że do Gdyni dymać to juz bez sensu po tym co usłyszałem w Realu w Osowej.

Ta gazetka to ściema , Pani w Bok na Osowej w Realu zrobiła wielkie oczy jak jej podsunąłem gazetkę pod nos i pytam :

- gdzie ten towar leży?!

Zaczęła gdzieś dzwonić i po chwili się tłumaczyć , że nie dostali tego produktu.
Ja jako że nie popuszczam to pytam :

- dziś 10.05 gazetka od 04.05 do 16.05 i jeszcze towaru nie ma ?! To co dostaniecie 15.06?!

Pani na to bardzo grzecznie mi odpowiedziała z uśmieszkiem na twarzy , że nie ja pierwszy pytam o towar z gazetek , który jak się póżniej okazuje dostawca im nie zapewnił.

To mi dało do myślenia.

ZROBILI LUDZI W CIULA I TYLE !
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 10.05.2012 17:22

piwa wg mnie będą dostępne w całej Polsce bo to w ofercie ogólnopolskiej jest...
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.05.2012 17:33

sviva napisał(a):piwa wg mnie będą dostępne w całej Polsce bo to w ofercie ogólnopolskiej jest...

Rzecz w tym , że go nie ma !

Moi drodzy skoro jakaś sieciowka wypuszcza gazetkę promocyjną z datą "od - do " , to produkty w niej zawarte są , a wręcz powinny być , dostępne w tym terminie.

Ożujsko więc , należy się nam w terminie 04.05-16.05 jak "psu buda".

Real dał ciała i tyle w temacie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.05.2012 18:45

maniust napisał(a):Real dał ciała i tyle w temacie.

Msza przekichane Bracie :wink:

(czyli ten co w Realu pracuje, zaraz dzwonię do niego i obsztorcuję) :lol:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 10.05.2012 19:24

Loza_drinker napisał(a):
maniust napisał(a):
Loza_drinker napisał(a):Też mi się tak wydaje, przy Ozujsko jest data 10.06 i miasto Poznań. Szkoda

To wytłumacz mi dlaczego koledzy objechali cały Poznań i nie ma ?!
Sugerujesz , że będzie 10.06 w Poznaniu , a gazetka ważna do 16.05?

Zrobili ludzi chyba w bambuko i tyle.......

Niezbadane są meandry logiki realowskich decydentów. Z gazetki wynika, że piwo będzie 10.06 w Poznaniu. Być może to zapowiedź. Tego nie wiem. Ja i tak mam gorzej, bo w Białymstoku to sobie nadziei żadnej nie robie.

Wg tego co mówisz to powinno być dostępne o godzinie 20:45.
Data 10 czerwca i godzina 20:45 to data pierwszego meczu w Poznaniu, w którym gra Irlandia z Chorwacją właśnie.
Znikąd nie wynika mi, że oferta ważna będzie 10.06
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.05.2012 19:43

Hi, hi :lol: brat sam chciał kupić w pracy ... i też zdziwiony, że piwa nie ma :?:

Kazałem mu trzymać ręka na pulsie :idea:

PS Aldonko ... zapraszam tam gdzie Cię dawno nie było :lol: :idea:
Ostatnio edytowano 10.05.2012 20:16 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 10.05.2012 20:13

Dziś mój Miś sprawdzał w Jankach.., no i doopa piwa niet, Pan pracujący zrobił takie oczy 8O 8O , na pytanie o Ożujsko.

W gazetce drobnym druczkiem jest napisane cyt.: Oferta nie dotyczy Real Słupsk ul. Szczecińska 58, Dąbrowa Górnicza ul. Sobieskiego 6, Łódź Manufaktura ul. Karskiego 5, Gdynia ul. Górskiego 2, Bielsko Biała ul. Leszczyńska 20

Więc teoretycznie obejmuje prawie wszystkie Reale... a może im się w gazetce daty pomerdały :lol: :evil:

Właśnie zdzwoniłam się z Mężusiem, poszedł do informacji i .... owszem piwo było , ale bardzo szybko się rozeszło :cry: , może jeszcze dowiozą bo teoretycznie promocja trwa do 16
Magda O.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda O. » 10.05.2012 21:03

Sprawdzę jutro, jak się sprawy mają w Krakowie i dam Wam znać. Oby było...chociaż jedna mała buteleczka...
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 10.05.2012 21:12

Sylwetka napisał(a):poszedł do informacji i .... owszem piwo było , ale bardzo szybko się rozeszło :cry:

Wybacz Sylwetko , ale jakoś nie bardzo chce mi się w to wierzyć. :?
Nie mówię tu , że twój mąż tu kłamie , broń Boże ......tylko mydli teraz oczy klientom , obsługa Reala.

Może napisać do "Tefałen Uwaga" i niech zrobią z tego reportaż , jak nas Cromaniaków zrobili w bambuko! :lool:
bracik001
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bracik001 » 10.05.2012 22:42

Tok myślowy menago z R***A: co będziemy zamawiać jakieś chorwackie piwo.
I tak się nie sprzeda, bo nikt go nie zna. 8O Jak pomyśleli taki zrobili. :twisted:

A ja sobie myślę tak: to nawet dobrze, że nie ma tego piwa w sprzedaży :cry:
Już by nie smakowało tak samo, już bylibyśmy obyci ze smakiem a tak za każdym przyjazdem do Cro odkrywamy smak od nowa :lol: i szukamy z niecierpliwością gdzie ten sklep, no gdzie ten sklep do cholery -tutaj miał być :wink:
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 11.05.2012 07:34

bracik001 napisał(a):Tok myślowy menago z R***A: co będziemy zamawiać jakieś chorwackie piwo.
I tak się nie sprzeda, bo nikt go nie zna. 8O Jak pomyśleli taki zrobili. :twisted:
:

i się pomylili ;)
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 11.05.2012 07:44

maniust napisał(a):....tylko mydli teraz oczy klientom , obsługa Reala.

Całkiem prawdopodobne :twisted:

Zresztą oleć :!: :!: Reala, przecież każdy z nas już niedługo :wink: wypije browarka i to w jakich okolicznościach przyrody i klimatu :lol: no chyba że ktoś piwka nie lubi
yarod77
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarod77 » 11.05.2012 12:06

Byłem wczoraj w REALu w Lublinie ...... piwa brak :-( nikt mi nie był w stanie powiedzieć czy było i się zbyło
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Ożujsko w markecie Real - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone