demi napisał(a):chyba te piwa będą dostepne tylko w P-niu z tytułu rozgrywki u nas... :/
Też mi się tak wydaje, przy Ozujsko jest data 10.06 i miasto Poznań. Szkoda
demi napisał(a):chyba te piwa będą dostepne tylko w P-niu z tytułu rozgrywki u nas... :/
Loza_drinker napisał(a):Też mi się tak wydaje, przy Ozujsko jest data 10.06 i miasto Poznań. Szkoda
ayashi21 napisał(a):Widziałam ostatnio w gazetce (w sklepie w Chorwacji) Ożujsko grejpfrutowe...niezła alternatywa dla Pań
bl napisał(a):Czym tu się podniecać? Ożujsko to straszny sikacz, wypijalny tylko dobrze schłodzony w największe chorwackie upały.
Loza_drinker napisał(a):demi napisał(a):chyba te piwa będą dostepne tylko w P-niu z tytułu rozgrywki u nas... :/
Aldonka napisał(a):Loza_drinker napisał(a):demi napisał(a):chyba te piwa będą dostepne tylko w P-niu z tytułu rozgrywki u nas... :/
Mnie się wydaje, że 10.06 godzina 20:45 to informacja kiedy jest mecz Irlandia-Chorwacja.
Na dole jest dopisek, że oferta nie dotyczy sklepu w Słupsku, Dąbrowie Górniczej, Łodzi, Gdyni i Bielsko Białej - ale nie jestem pewna czy to oby piwa dotyczy.