Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Oznaczone plaże FKK

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wieśniak67
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wieśniak67 » 20.05.2015 12:24

Plaża o której pisał Bartek 1977 jest dostępna także od Malej Duby. Z tej strony nie jest oznakowana. Generalnie przyjęte jest, że plaża zaczyna zaczyna się w miejscu gdzie klif dochodzi do samego morza. Gdy go miniemy jesteśmy na miejscu.
Załączniki:
zivogo.jpg
MaxiJazz22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaxiJazz22 » 22.05.2015 13:55

Dzięki, dzięki za kolejne wpisy. Czekamy na następne, bo wakacje coraz bliżej. Postaram się niebawem zrobić małe podsumowanie.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 28.05.2015 15:45

Hvar, wydzielona część przy kempingu Mlaska

mlaska.jpg
MaxiJazz22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaxiJazz22 » 28.05.2015 23:27

Pomyślałem, że może jak ktoś był na wyspach Jerolim i Marinkowac by "wrzucił" tamtejsze plaże FKK. Bo z tego co wiem, to takowe tam są, ale opisów nie mogę znaleźć.
jott
Turysta
Okolice Sibenika

Nieprzeczytany postnapisał(a) jott » 14.06.2015 00:43

Witajcie :-)
Już za 2 tygodnie jedziemy na camping Solaris w Sibeniku. Czy macie może jakieś aktualne informacje na temat plaż N w okolicy? Jeśli tak, to gdzie takowe są i jak do nich dojechać ;-)) Ewentualnie jakiś opis jakby było to możliwe ;-))
pozdrawiamy :-)
jott
MaxiJazz22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaxiJazz22 » 18.06.2015 23:15

Nikt chyba w tym wątku nie pisał o plaży FKK w Sibeniku i okolicach, co nie oznacza, że takiej tam nie ma. Może jak znajdziecie to dopiszecie do naszej wspólnej listy...
kudys11
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kudys11 » 23.06.2015 10:54

Czy jest jakaś plaża w okolicach Splitu?
MaxiJazz22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaxiJazz22 » 23.06.2015 16:56

kudys11 napisał(a):Czy jest jakaś plaża w okolicach Splitu?

W Splicie nie znam. Najlepiej wejść na prom, przepłynąć na Brač i mamy przynajmniej 3 plaże FKK, o których piszę w pierwszych postach tego wątku. :)
MaxiJazz22
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MaxiJazz22 » 25.06.2015 14:52

W takim razie czas na małe podsumowanie tego, co do tej pory udało nam się wpisać/dopisać/opisać w temacie plaż FKK....

1] FKK - Mirca (wyspa Brač)
2] FKK - Bol (wyspa Brač)
3] FKK Paklina na Złotym Rogu - Bol (wyspa Brač)
4] FKK Plitka Punta - Vodice
5] FKK Nugal - Makarska
6] FKK - Živogošće
7] FKK - Starigrad
8] FKK - Vrboska (wyspa Hvar)
9] FKK (wyspa Proizd)
10] FKK Mlaska (wyspa Hvar)

Opisy, mniejsze lub większe, znajdziecie w postach tego wątku. Lista oczywiście nie jest zamknięta, więc jeśli ktoś jest chętny dopisać jakąś plażę FKK to zachęcam... :)
jamaj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jamaj » 06.07.2015 23:07

Witajcie,
jaką znacie oznaczoną plażę FKK w pobliżu Primosten? Czyżby najbliższa była Plaża Plitka Punta Vodice?
Wiem o plaży i zatoczkach w okolicach ruin hotelu w Primosten, ale szukamy czegoś dodatkowego.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.07.2015 23:21

Nie wiem czy plaża oznaczona ale może jest tu >>> https://hr.wikipedia.org/wiki/Smokvica_%28otok%29
lukaszk
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukaszk » 08.07.2015 15:27

Witam, plaża pomiędzy Seline a Starigradem została "przechwycona" przez tekstylnych. Jeden naturysta jak zobaczył co się dzieje to się zawinął. A moja żona opalając się topless usłyszała że to nie wypada (od Pań z Polski oczywiście). Pozdrawiam. Kojarzycie jeszcze jakieś plaże N w okolicach Zadaru/Starigradu ?
papse
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) papse » 08.07.2015 15:35

Kolega mi opowiadał o takiej plaży w Medulinie, tylko nie wiem czy była oznaczona.
macbas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) macbas » 08.07.2015 16:56

Cześć.
W Medulinie nie ma ani jednej plaży naturystycznej.
Taka plaża jest na kempingu fkk Kazela w części naturystycznej.
Ostatnio edytowano 11.01.2016 23:42 przez macbas, łącznie edytowano 1 raz
Aqstyk
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aqstyk » 17.07.2015 11:36

lukaszk napisał(a):Witam, plaża pomiędzy Seline a Starigradem została "przechwycona" przez tekstylnych. Jeden naturysta jak zobaczył co się dzieje to się zawinął. A moja żona opalając się topless usłyszała że to nie wypada (od Pań z Polski oczywiście). Pozdrawiam. Kojarzycie jeszcze jakieś plaże N w okolicach Zadaru/Starigradu ?

Witam
Też jestem zainteresowany taką plażą w okolicach Starigradu-Paklenicy. Tamta była bardzo blisko tekstylnej. Czy wiecie może jednak czy w okolicach jest jednak jakaś plaża fkk? Może w kierunku Tribanj?

Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Oznaczone plaże FKK - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies